Jump to content

Nowy na forum Wrocław

spawn311
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich motocyklistów, mieszkam w Rudnej, jeżdżę '93 CBR F2 jest to mój 3 motor, póki co nie narzekam. Zapraszam na zloty organizowane przez centrum kultury w Rudnej oraz sekcje motocyklową "ISKRA", coroczne Zamczysko w Chobieni i Otwarte Zloty Motocykli i Motorowerów w Rudnej :notworthy: O imprezkach będę informował na bierząco. Co tu więcej... gumowych drzew :biggrin: Dozoba na trasie panowie :biggrin: szerokości

icon3.png

-Skolioza Team-

Witam wszystkich motocyklistów, mieszkam w Rudnej, jeżdżę '93 CBR F2 jest to mój 3 motor, póki co nie narzekam. Zapraszam na zloty organizowane przez centrum kultury w Rudnej oraz sekcje motocyklową "ISKRA", coroczne Zamczysko w Chobieni i Otwarte Zloty Motocykli i Motorowerów w Rudnej :P O imprezkach będę informował na bierząco. Co tu więcej... gumowych drzew :flesje: Dozoba na trasie panowie :lalag: szerokości

Dzieki za informacje o zlotach. W zeszłym roku przegapiłem Chobień z powodu niedoinformowania.Mam nadzieję,ze w roku zagoszczę na imprezie. Czy ktoś wie co się dzieje impreza w Szklarskiej?? Czy to juz jest jej koniec?? Pozdrawiam wszystkich wolnych ludzi!!!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen:

W końcu postanowiłem się również tutaj przywitać, jako że nie jestem z Wrocławia, ale z Sycowa (ok 57km na zachód) zastanawiałem się czy i kiedy się tutaj przedstawić :notworthy: Jako, że idę w tym roku na PWR więc będę we Wrocławiu mieszkał, jeździł i mam zamiar mieć przy sobie moje B6, tak więc pomyślałem, że można by już zacząć poznawać kolegów ;)

W takim razie przedstawię się oficjalnie :P

Witam, kolegów i koleżanki. Na imię mam Paweł i jeżdżę na B6 N '03. Lat mam 19cie i nie wyobrażam sobie życia bez moto:) Jakąś imprezkę integracyjną będę w stanie zrobić dopiero pod koniec roku, ale o tym jeszcze wtedy przypomnę i zaproszę każdego kto będzie miał na to ochotę ;)

PS Forumowe Amazonki również mile widziane :P

Edited by gustafinski

Witam siostry i braci!!!!

Czy ktos wybiera sie w niedziele 24,02 na moto-bazar? Zapowiada sie ładna pogoda,ja tam bede na 100%. Bede jechał puszką z Brzezinki śr. moge po drodze kogos zgarnąć :icon_biggrin: może by tak po sybolicznym pod parasolem na bazarze? Jak ktos jest chetny na wyjazd to podaje gg 268441.

P.S. Wyjazd o 7,30 rano