Jump to content

Nowy na forum Wrocław

spawn311
 Share

Recommended Posts

Jestem nową motocyklistką na wrocławskich drogach. Jeżdżę na SUZUKI GS500E. Motocykle to moja pasja, a SUZUKI była marzeniem, które wreszcie zrealizowałam... Zatem chciałam powitać wszystkich i do zobaczenia na wrocławskich ulicach :evil:

Witam Wiosennie i Ciepło ! ! !

Tak szczerze to lepiej turlać się poza Wrocławskimi ulicami :evil: , no chyba że trzeba.

Do zobaczyska gdzieś na szlaku :evil:

Edited by Sabcio

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za tak miłe przyjęcie :(

Fotka oczywiście się pojawi... może nawet jutro.

Marzę, aby weekend był słoneczny, choć niestety nic na to nie wskazuje... Chętnie spotkałabym się gdzieś w mieście na moto...

Pozdrawiam Was gorąco :P

Jeśli będzie sprzyjająca aura z przyjemnością się dołączę... Jeśli oczywiście pozwolicie :rolleyes:

Pozdr.

E tam pozwolicie, nas sie o pozwolenie pytac nie trzeba - wskakujesz na ogon i smigamy razem. Ew. udajesz się na Z Góry Ustalone Pozycje W Porze Wspólnie Przyjętej Poprzez Wspólną Dyskusję Na GG

;) .

pozdro

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.

Witamy koleją motocyklistke :bigrazz: Jeżdżę już sporo czasu ale kobiety na motocyklach to bardzo żadkie zjawisko w moich okolicach ;) Nie liczę dzieci na skuterkach hehe także witamy ciepło :P

aaa co do tej imprezki integracyjnej to ile nas ;D a no i co do amazonek to z tego tematu już pare wyskrobiesz :D

icon3.png

-Skolioza Team-

Witam Wszystkich MotoManiaków

Na forum wszedłem przez przypadek ale widzę że panuje tutaj przyjemna atmosfera, także chciałbym sie przywitać ze Wszystkimi. Obecnie mieszkam we Wrocku, miłościa do motocykli pałam od dzieciństwa a obecnie jestem szczęsliwym posiadaczem Yamahy Xt600E, dla mnie moto bomba ale jak kto woli.

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, a być może na wspołnych wypadach. Zawsze chętny, tylko muszę ściągnać maszynę z domu.

Witam wszytskich bardzo serdecznie :icon_eek:

Iza, milo mi :icon_razz: niesttey motor mam od tego miesiąca, ale zawsze mnie kręciły dwukołowce :buttrock: Mam nadzieje ze szybko się wkrece w te klimaty :flesje:

Pozdrawiam