ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Mario, mam jeszcze trochę... Podaj adres, podeślę Ci, jutro będę na poczcie.Izzi, a która to uczelnia gości w swoich progach motocyklistki? UWAGA!!!Żeby nie robić śmietnika z tematów innych, zakładam taki żółtonaklejkowy. Wie ktoś, kto jest moderatorem działu Wrocław? Niech przeniesie te posty do nowego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gaj huby to niedaleko mnie :D za torami, trójkąt ;) masz tam jakas ekipe do latania czy samosiejka taka jestes? ;) Moderatorrra nie ma!!! Anarchia!!! Ae ostatnio ktos przekleil pare tematow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wyzsza Szkoła Bankowa ;) na trojkącie chodziłam do szkoły - do czwórki ;) mam paru znajomych z mojej miejscowosci ( bo mieszkam kawałek (2 km) pod wrocławiem) ale narazie sama jeźdze :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 a ja mam jeszcze kilka naklejek:] chętnie się podzielę:] Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wyzsza Szkoła Bankowa :P na trojkącie chodziłam do szkoły - do czwórki :P mam paru znajomych z mojej miejscowosci ( bo mieszkam kawałek (2 km) pod wrocławiem) ale narazie sama jeźdze :P :biggrin: To daj znac jakby co to kiedys mozna polatac w pare osob :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jasne, odezwe się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jak będziecie chcięli latać, to dajcie znać ja się również dołączę. Co prawda mieszkam na Sołtysowicach, ale to jednak nadal Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 na trojkącie chodziłam do szkoły - do czwórki do czwórki powiadasz...Ruda Wiewióra nadal straszy po korytarzach? Szczukiewiczowa to jeszcze tam pracuje? Może zapomniała?? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 do czwórki powiadasz...Ruda Wiewióra nadal straszy po korytarzach? Szczukiewiczowa to jeszcze tam pracuje? Może zapomniała?? Z wiewióra nie mialam zajęć, ale jeszcze uczyla jak ja chodziłam. Szczukiewicz jets nie do zdarcia wiec uczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam wszytskich bardzo serdecznie :) Iza, milo mi :) niesttey motor mam od tego miesiąca, ale zawsze mnie kręciły dwukołowce :) Mam nadzieje ze szybko się wkrece w te klimaty :) Pozdrawiam :buttrock: Miło jest powitać kolejną amazonkę na dwóch kółkach,mam nadzieję,że spotkamy się kiedyś na trasie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dziękuje :icon_razz: MLo mi poznac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 kazdy sie przywital tylko ja wyszedlem na gbora :P wiec i ja witam kolezanke :) :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie każdy... jeszcze ja zostałem z przywitaniami....Witaj :P Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Pozostało mi jeszcze przywitać Koleżanke w gronie MotoManiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak będziecie chcięli latać, to dajcie znać ja się również dołączę. Co prawda mieszkam na Sołtysowicach, ale to jednak nadal Wrocław. a jak niby mamy dać znać? gołębi pocztowego nie mamy na stanie:] pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi