ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No proszę, jak miło, kolejna dziewoja na wrocławskich drogach...Witamy, witamy... ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 :) miło :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) No, kulturalnie już było, teraz dawaj foty :) Przecież musimy się lepiej poznać :) ucio P.S. Chcesz żółtą naklejkę? Edytowane 10 Marca 2008 przez ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ucio, draniu jeden, to ja chciałem spytać, czy koleżanka chce naklejke :] witamy koleżankę, witamy pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witaj :) do zobaczenia na ulicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No dobra saska, niech Ci będzie...Izzi, nie dam Ci naklejki, zapomnij, że je mam, że pytałem itp. Nie ma żadnych naklejek (saska, teraz Ty - alleluja i do przodu! bo jak Olo tu wpadnie... :) ) ucio P.S. Ale ja jestem wuj nie kolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dobra zapominam o wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Dobra zapominam o wszystkim :) saskaaaaa!!! widziałeś?bo olo przyjdzie... albo przyjedzie :) Edytowane 10 Marca 2008 przez ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dobrze.. :) a teraz ktos laikowi wytlumaczy o co chodzi w skrócie z tymi naklejkami? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 SKRÓT :clap: tez mam z 3 jeszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ja tam nic nie wiem... zapytaj saske... ucio hmmmm... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ma ktos jeszcze te naklejeczki czy poszły wszystkie? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chociażbym chciala sie z Toba podzielić to nie mam, ale jak bed emiała to dam znac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Izzi a Ty w jakich rejonach sie poruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 GAj, Huby, okolice rynku az po fabryczną :D standardowa strasa na uczelnie :clap: A tak rekreacyjnie to różnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi