mef Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie, pora najwyższa się przywitać co niniejszym robie :D Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez mef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszp Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Po rocznej przerwie WITAM PONOWNIE i wracam na dwa kółka. P.S. Jest tu ktoś z Kobierzyc lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich witających :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Bajkerów z Wrocka i okolic! Pogoda nie daje solidnie pojeździć, więc jest sporo czasu, aby pobajerzyć na forum. Od wczoraj śmigam Hondą VFR. Wcześniej był Hornet, a przed laty dwie MZ-ty, Simson i motoryna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tak przeglądam to forum i przeglądam, aż doszedłem do wniosku , że przywitam się z rodzimymi motocyklistami;) Jestem szczęśliwym posiadaczem kawki ltd 450 z 87 r. Bez żadnych rewelacji, ale frajda jest;) Zapewne spotkamy się na jakimś zlocie, także WITAM i do zobaczenia na naszych "pięknych, szerokich ulicach" . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam wszystkich ziomków.Na forum zaglądam od ponad roku,do grupy VROC zawitałem niedawno,więc wypadałoby się także przywitać z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam i ja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrissR1 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 witam i ja :biggrin: hellloooł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Siemka, chciałem się przedstawić jako że jestem tu nowy Mam na imię Filip,mieszkam we Wrocławiu i w sezonie 2010 będę ujeżdżał mój nowy nabytek czyli cudownie zieloną Kawę ER-6F z 2009 roku To moja druga maszyna w karierze a przesiadłem się z Suzuki SV650 K4 więc jak widać z dwójki na dwójkę, chociaż dwójka dwójce nierówna :) ERka jest fantastyczna i naprawdę nie mogę powiedzieć jak cholernie mi się podoba jazda tym motocyklem :) Parę słów o sobie - mam 25 lat, z wykształcenia jestem nauczycielem języka angielskiego chociaż w zawodzie już nie pracuję (o zgrozo te dzieci), jestem wokalistą we Wrocławskiej kapeli metal-core'owej The Sixpounder (www.thesixpounder.com - zapraszam do posłuchania) i obecnie jesteśmy na etapie kończenia naszej debiutanckiej płyty Już niebawem będą gotowe teledyski i pierwsze single więc jeśli ktoś interesuje się taką muzyką to myślę że jest na co czekać Interesuję się piercingiem i sztuką tatuażu, horrorami i agresywnym MTB Na koniec powiem może w czym mogę być pomocny forumowiczom - jeśli chodzi o jakieś tłumaczenia ang-pol; pol-ang, pomoc z językiem norweskim i chińskim (hobbystycznie), dostępem do konkurencyjnych cenowo instrumentów muzycznych z najwyższej półki i innych ciekawych towarów z zza oceanu :) A jeśli ktoś siedzi może na XBL to mój gamertag to PrimalBane tak OT :D To chyba tyle.. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 witam kolegę, imponujący opis bo chyba nie jest łatwo opowiedzieć coś o sobie na forum. Pozdrawiam intruzkowato i szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velerad Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witajcie. Pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam forum przegladam od jakiegos czasu ale przyszedl czas zeby sie przywitac :) Od tego sezonu jezdze po Wrocku CBR 600 F2 i to jest moj pierwszy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam CZYTACZY--------świeżaków;) tez jestem w trakcie swojego pierwszego sezonu i to e Wro właśnie. Do zobaczenia na mieście i uważajcie na tory i kostkę, szczególnie tą krzywą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgodnie z tradycją witam, dopiero zaczynam przygodę na dwóch kółkach :bigrazz: Chętnie poznam jakieś towarzystwo do jazzzdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi