ucio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jestem nową motocyklistką na wrocławskich drogach. Jeżdżę na SUZUKI GS500E. Motocykle to moja pasjaSkowronek, Ty nas tu nie czaruj, tylko fotkę dawaj :evil: P.S. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Jestem nową motocyklistką na wrocławskich drogach. Jeżdżę na SUZUKI GS500E. Motocykle to moja pasja, a SUZUKI była marzeniem, które wreszcie zrealizowałam... Zatem chciałam powitać wszystkich i do zobaczenia na wrocławskich ulicach :evil: Witam Wiosennie i Ciepło ! ! ! Tak szczerze to lepiej turlać się poza Wrocławskimi ulicami :evil: , no chyba że trzeba. Do zobaczyska gdzieś na szlaku :evil: Edytowane 25 Lutego 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam i ja :)Szerokiej drogi i gumowych drzew ;) ;)A tak serio to miło widzieć kobiety motocyklistki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Sabcio....O mało monitora nie porysowałe bo myslałem, ze mi jakieś robactwo wpełzło na ekran..... i chciałem utłuc :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 O k..wa ja mam to samo :icon_evil: Już chciałem w monitor walić :icon_evil: :banghead: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKOWRON-GS500E Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za tak miłe przyjęcie :( Fotka oczywiście się pojawi... może nawet jutro. Marzę, aby weekend był słoneczny, choć niestety nic na to nie wskazuje... Chętnie spotkałabym się gdzieś w mieście na moto... Pozdrawiam Was gorąco :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Zapraszamy serdecznie.Jeździmy co wieczór :] pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKOWRON-GS500E Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jeśli będzie sprzyjająca aura z przyjemnością się dołączę... Jeśli oczywiście pozwolicie :icon_biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jeśli będzie sprzyjająca aura z przyjemnością się dołączę... Jeśli oczywiście pozwolicie :rolleyes: Pozdr. E tam pozwolicie, nas sie o pozwolenie pytac nie trzeba - wskakujesz na ogon i smigamy razem. Ew. udajesz się na Z Góry Ustalone Pozycje W Porze Wspólnie Przyjętej Poprzez Wspólną Dyskusję Na GG ;) . pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witamy koleją motocyklistke :bigrazz: Jeżdżę już sporo czasu ale kobiety na motocyklach to bardzo żadkie zjawisko w moich okolicach ;) Nie liczę dzieci na skuterkach hehe także witamy ciepło :P aaa co do tej imprezki integracyjnej to ile nas ;D a no i co do amazonek to z tego tematu już pare wyskrobiesz :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam. Chciałem sie krótko przywitać na forum. Od zeszłego sezonu latam po Wrocławiu na srebrnym fazerku z 2002 r. Mam nadzieje, że będziemy mięli okazję wspólnie polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam Wszystkich MotoManiakówNa forum wszedłem przez przypadek ale widzę że panuje tutaj przyjemna atmosfera, także chciałbym sie przywitać ze Wszystkimi. Obecnie mieszkam we Wrocku, miłościa do motocykli pałam od dzieciństwa a obecnie jestem szczęsliwym posiadaczem Yamahy Xt600E, dla mnie moto bomba ale jak kto woli. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, a być może na wspołnych wypadach. Zawsze chętny, tylko muszę ściągnać maszynę z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-mik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 kucz wam. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kucz wam. :] w końcu się królewicz zalogował no ucio p.s. witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam wszytskich bardzo serdecznie :icon_eek: Iza, milo mi :icon_razz: niesttey motor mam od tego miesiąca, ale zawsze mnie kręciły dwukołowce :buttrock: Mam nadzieje ze szybko się wkrece w te klimaty :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi