jagon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam, tez mam xtz-kę, wietne, niezawodne moto. Zasadniczo, posiadam chyba najbardziej oryginalnš wersję:D (fotka poniżej) Moto jak dla mnie za ciężkie:( jazda znim jest zbyt kulturalna, dlatego więc równie kulturalnie sprzedaję jš za niewielkie pienišdze(5500zł)...Co do stanu, fotka mówi sama za siebie... http://www.czcross.ihost7.pl/HPIM0456.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelpi80 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 jesli chodzi o obroty do 3000.. xtz ma gaznik z 2ma przepustnicami, takze ma tez i niezlego kopa spod swiatel (2-3 bieg) tak ze prawie wyrywa Ci kierownice jak dobrze odkrecisz.. takze nie jest wcale zla. 5 bieg z ponizej 3000 obr/min ujdzie ale powolutku bedzie sie rozpedzac. byl juz temat o jezdzie na wolnych obrotach na wysokich biegach- raczej silnikowi to nie sluzy- a singlowi przede wszystkim. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...;.\.\. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ujdzie. W miare sprawnie idzie mu już od 2 tyś obr. ale niezbyt dynamicznie.Użytkowo w zakresie 4-6 tyś obr. A może może Ktoś porównać kulturę pracy tego singla do silngli Suzuki DR 600/800 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ma ktos z uzytkownikow XTZ 660 zdjecia stelazy bocznych? Chialem sobie dorobic i przydalaby sie jakas wizja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Zajrzyj tutaj: http://www.duh.pl/pokaz_subkat.php?id_kat=12&id_subkat=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 O dzieki, przyda sie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 O dzieki, przyda sie :buttrock: Fajnie, że przynajmniej Tobie. Ja mam trochę "pecha", bo stelaż ten nie pasuje do zestawu kuferków Hepco&Beckera, który do tej pory woziłem... Drag Starem 1100, a teraz ma być osadzony na XTZ-cie. Wygląda na to, że będę i ja musiał dorabiać, albo wybulić ponad 200 Euraków... Na marginesie: debiutuję w szutrowcach po latach i 180 tys. km na armaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na marginesie: debiutuję w szutrowcach po latach i 180 tys. km na armaturze. ... a jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ... a jednak!Ty mnie tu, Radek, do off-topowych dysput nie prowokuj. Wszystko "wina" OldPiotra! Jakbyś nie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) A może może Ktoś porównać kulturę pracy tego singla do silngli Suzuki DR 600/800 ? ja mialem okazje jezdzic na xtz660 - decydowałem sie na zakup tego motocykla jednak trafilem na 2 miny i jezdze dr od znajomego. teraz bym juz nie kupil xtz tylko trampka - waga ta sama i wlasciwosci jezdne rownież. na pewno xtz bedzie pracowala ciszej od dr - chocby ze wgzledu na chlodzenie cieczą (chociaz te które ogladalem pracowały jak sieczkarnie:P:) na pewno silniczek jest bardziej elastyczny od dr ale to w dr tez mozna zrobić. moc podobna w okolicach 46-48KM. Dr BIg za to jest juz mocniejszy od xtz ale tez ciezszy. roznice idzie odczuć przy wiekszych predkosciach gdzie big spokojnie pojedzie tam xtz bedzie sie meczyla. Big na pewno ma lepsze zawieszenie, z reszta w klasie starszych enduraków yamaha byla przy zawieszeniu zawsze krok do tylu za suzuki. ostatnio mialem okazje jezdzić xt600z tenere i jakos tak nijako sie prowadzila.poza tym to fajny motocykl ze sprawdzonym silnikiem. 5 bieg jak to zawsze w yamasze, sypie sie od nieumiejetnej jazdy, w dr jest to analogicznie 3 bieg. taka kultura singli, trzeba je kochać:clap: filozof ja Ci mowie blisko masz do mnie, jak bede w domu to sobie posluchasz jak pracuje mój dr, jak jezdzi itp. ps. snieg mi nie przeszkadza:D Edytowane 12 Listopada 2007 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Wzorem innych użytkowników chciałbym zaproponowac zacieśnienie więzi miłośników i użytkowników XTZ. Czyżby było nas tak mało? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No to chyba bardziej zielonego ode mnie chętnego na ten temat nie znajdziesz. XTZ zarejestrowalem wczoraj. Do tej pory niemal 200.000 km po asfaltach cruiserami... Pozdrawiam i obiecuję sobie owocnie podczytywać. Zresztą znalazłem już tu, na forum sporo cennych uwag o 750-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A byli uzytkownicy Tenere też się łapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A byli uzytkownicy Nie wiem jak dla założyciela wątku - dla mnie TAK, pod warunkiem, że opowiesz o motywach przesiadki na V-Stroma i podzielisz się refleksją o XTZ - trochę plusów, minusów, przestróg, "hintów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) A byli uzytkownicy Tenere też się łapią?Tak jesli nie jezdza Honda :notworthy: :icon_mrgreen: Choc sa polowicznie rozgrzeszeni jesli to jest enduro :crossy: Edytowane 17 Listopada 2007 przez Storm007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi