zejczak Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam. Chce przesiasc sie z yamahy drag star na hayabuse ale mam niecale 170 cm wzrostu i nie moge sie do niej przymierzyc z racji braku czasu na odwiedzenie salonu :icon_mrgreen: Myslicie ze 170 cm wystarczy zeby radzic sobie z hayka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ile masz w szyi :biggrin: zartowalem...Haja jest krowiasta, nie nadaje sie do wielu rzeczy, ale wystarczy byc wysportowanym bystrym gosciem i mozna nawet na czolgu okrakiem jechac...Dawno temu testowalem Buse- a mam 173/70 kg i dawalem rade, jednak nie mozna nia przerzucac na szybkich winklach jak typowym sportowym( lub wyscigowym) motocyklem, ma pewna ociezalosc w d...ie i moze latwo zrzucic zaszokowanego jezdzca.Generalnie nalezy traktowac ja jako szybkiego oszczednego(tak, tak) turystyka, do dalekiego przemieszczania sie np W-wa/ Gdansk. Mi to moto nie lezy.Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mój znajomy ma 175cm i 70 kg wagi i śmiga na hajce jak szalony i żadne zakręty mu nie sprawiają trudności, jest to mocny sprzęt i trzeba si po prostu trochę wjeżdzić, żeby czuć ten motorek. Jeżeli masz ochotę na szybką turystykę to jest to super sprzęt dla Ciebie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie bedzie problemu...wiem bo wujek ma 173 i smigal normalnie :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie wzrost sie liczy na takim moto lecz to gdzie masz głowe i co w niej..... MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 nawet nie próbuj się do niej przymierzać bo ona jest zaprojektowana od 171 cm wzrostu :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 nawet nie próbuj się do niej przymierzać bo ona jest zaprojektowana od 171 cm wzrostu ;) MHM a "ef czfurka" na 124cm (wzrostu :eek:) Pozdr SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 pytanie było z gatunku "krótka piłka"; odpowiedzi są, a że zaczyna się gadka bez sensu - zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi