Olsen Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 http://img223.imageshack.us/img223/9100/dr024bg2.jpg Co nie że urocza :icon_mrgreen: :eek: Owszem, urocza. :smile: Jakiś czas temu pomyślałem sobie, że gdybym jednak zdecydował się pójść w maksiskutery, to można by sobie sprawić jakiegoś biegowca do jazdy w terenie jako drugi? trzeci? jednoślad. Wszak od przybytku głowa nie boli. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Sie Marcin pochwal co tam ci w niej ostatnio sie spierdzieliło :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 jedna ze śrub mocująca głowicę źle trzyma i bije spod niej olejowy zdrój. Jutro rozbieram i zobaczymy czy wystarczy przegwintować na nowo, czy na nowy wymiar, czy zakładamy opaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 na razie tytlko czytuję, ale myślę, że za jakiś czas zacznę się też wypowiadać :icon_mrgreen: Czekamy, czekamy... :icon_twisted: Nie wiem czy pisałem, ale Deerka godna. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jutro rozbieram i zobaczymy Czy ja tego dzieś nie słyszałem już :->? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Gratulacje :icon_mrgreen: Masz ten plus, że zawsze możesz śmigać i zima Ci nie straszna ;) Pozdraxik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Fajny sprzęcik :clap: Ja sobie kupiłem na zimę XT350 - dosyć podobna brzydula - czarno-żółta. To teraz będzie śmiganie na kole, poślizgi i zabawa :P. Ale najpierw trzeba się nauczyc odpalać z kopa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 a tak się jeszcze pochwalę z ostatniego wypadu. Nie sądziłem, że deerka tyle potrafi :biggrin: http://picasaweb.google.com/marcinlow/Poligon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi