Izzy-MM Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 http://www.moto-magazyn.pl/artykuly/relacj..._dookola_swiata Co Wy na to? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie no już myślałem, że mnie nic nie zaskoczy a tu okazuje się, że szaleńców na motorach nie brakuje :( Pojechać w taką podróż bez specjalnego przygotowania, na żywioł na motorku, co dla niektórych za małym by skoczyć po piwo do sklepu.Pełen szacun i podziw :icon_razz: , oby to było zaraźliwe i coraz więcej ludzi tak podchodziło do świata jak oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Widziałem o nich w TVN Turbo ... Niezle !!! Yamaha nawet jak zleca produkcje w Chinach to nie ma tragedii z jakoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 rzeczywiscie wspaniala sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jakbym nie przeczytał- to bym nie uwierzyłPełen podziwu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 dziwna ta wersja ybr z bębnem z przodupodziwiam, ja ybr-ka zrobiłem może ze 2tyś km i w sumie to bardzo sympatyczny motocykielek ale aby wyjechac nim na dalsze wyprawy trzeba dużo samozaparcia Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Siemano! Moja kobita zrobiła w tym sezonie ok. 8000km na Varadero 125 i stwierdziła że nie chce juz nim zrobić ani kilometra więcej. Po prostu ten skuterek okazał sie za słaby na dalsze wypady. Teraz chce jakąś 650!A apropos tematu, gdyby nie te foty to bym nie uwierzył Pzdr. :) ZŁY B. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 W ub. roku poznałem w Wawie, w 2oo małego-wielkiego człowieka z Japonii... nocował u mojego znajomego......pewnego dnia rzucił pracę w Toyocie, kupił crossowe Suzuki 250, załadował dwie skrzynki i wielki worek, i ruszył dookoła świata... ...w momencie gdy z nim rozmawiałem, miał za sobą częśc Azji, obie Ameryki z góry na dół, Europę Zachodnią i przez Europę Środkową zmierzał do Afryki... ...i był 6-ty rok w drodze... sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 na ybr dookola swiata... naprawde rispect :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (...)...i był 6-ty rok w drodze... sam.Dla mnie właśnie jednym z największych problemów w organizacji takiej wyprawy byłoby zapewne to, że ciężko byłoby znaleźć inne osoby chętne do podróży. Jakoś sobie nie wyobrażam, by samemu tyle lat spędzić poza domem, znajomymi. Po prostu fajnie mieć kompanów, kumpli w takiej długiej drodze. Ale jak widać niektórym to nie przeszkadza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tez slyszalem o tym japonczyku z Toyoty, wielki szacun dla takich ludzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi