micek Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 ok, każdy napisał co ma a może teraz jak to jest zrobione, jakieś fotki etc.. :D no panowie no może Tobik :D 3.Miernik temperatury.4.Miernik paliwa. ciekawe ciekawe... :twisted: PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 No własnie chłopaki posłuchajcie micka i opiscie jak te bajerki sa zrobione a zdjecia to juz by był fullwypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Aha....jeszcze jedna wazna sprawa....ma ktos mioze zamykany wlew paliwa??? przydatna sprawa, moze pasuje od czegos innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Aha....jeszcze jedna wazna sprawa....ma ktos mioze zamykany wlew paliwa??? przydatna sprawa, moze pasuje od czegos innego???Widziałem kiedyś w Łodzi w sklepie, niestety nie pamiętam ceny. Były korki zamykane plastikowe i chromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość art Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 na www.kemot.pl napewno coś znajdziesz coś koło 30 zeta pozdro art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Hmm ja wszysko sie dowiem, bo ja nieznam sie na takich konstrukcjach, zapytam kumpla ktory to wszystko zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Tobik jak mozesz to sie pospiesz bo juz bym chciał zacząc,chociarz jeszcze zezonu nie skaczyłem, ale juz moge zaczac zbierac czesci. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 13 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 witam Co sadzicie o strotoskopach w MZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 nie mam co prawda MZ ale w swojej Sv mam kilka przeróbek/modyfikacji/dodatków:- szyba turystyczna ciemna typu Ermax lub MRA- tłumik Viper Racing Alu- opcjonalny spód "ogona"- Xenon w drogowych (przeróbka D2S z Audi A6)- juz za kilka dni amorek skretu LSL- w planach przewody hamulcowe w oplocie stalowym jako dodatek do klocków sintermetalowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 witam Co sadzicie o strotoskopach w MZ ? to i odrazu możesz sobie wybrać stacje kontroli pojazdów do której pojedziesz jak ci psy zabiorą dowód Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 14 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 A kto napisał ze psy to beda widziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 A kto napisał ze psy to beda widziec. Hehehe, no a ja myślałem, że stroboskopy to się po to montuje, żeby były widoczne :D A jeżeli chodzi o moje zdanie - ja bym sobie czegoś takiego nie zamocował, zbędne efekciarstwo... na dodatek o wątpliwych walorach wizualno-estetycznych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 14 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 no dobra ale bede to wlanczał tam gdzi nie bedzie psów np. na nocnych wyscigach ulicznych :D . pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 mysle ze stroby w mz to zbedny wydatek....jezeli chodzi o ukrycie to najlepiej w lapmpach, mz ma pojedyncza lampe to srednio by yo wygladalo, dobrze to wyglada w moto z podwojna lampa,albo w jakims duzym motocyklu(gold wing-tam sie milicja nieczepia) :notworthy::notworthy::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 ciekawe czy jest jakiś lakier fluoroscencyjny :notworthy: - żeby w nocy swiecił sie jak ufo :notworthy: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi