belzebub Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 wueska wg mnie tez ta lampa nie pasuje ale narazie to cienko z kasa.dzisiaj wlasnie bylem na moto bazarze w krakowie i zakupilem kurtke tak wiec 350 zl z portfela mi ubylo.ale kurteczka niczego sobie :twisted: wlasnie tak planuje zakup lampy, kierunkow oraz jak starczy kasy to opone o nizszym profilu bo niestety ta ma profil 90 a ja chcialbym 70 albo 65 jakbym znalazl. a opcjonalnie gdybym mial jakis nagly przyplyw kasy to manetki inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Czolem! Off topic:Byles na bajzlu? A widzielismy sie :>?Bo bylo paru 4umowiczow... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Witojcie .. niemam ETKI ale tak latałem po necie ....i co znalazłem 1 . Wyświetlanie cyfrowe ( takie czerwone cyferki z diód ) biegów , w tarczy obrotomieża kwadracik był i pokazywało 1,2,3,4 N fajny taki bajerek 2.tarcza na tył ładnie to wyglądało 3 noi etka na czarno wszycho i chromu dużo ... łumik ładnie podgety ... i to nie żaden taki papracki wytwór tylko wszycho pięknie i elegancko ... chcecie fotki ??? jak tak to poszukam na kmpie ??? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 zbyhu jesli mowisz o moto bazarze w kraku na imbramowskim to bylem.takze szykuje sie na listopad :) wlasnie zaczalem zbierac mamone . moze uzbieram na jakies mini kierunki do eci :twisted: ale niestety na wszystko co chcialbym kupic to mi pewnie nie wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Witojcie .. niemam ETKI ale tak latałem po necie ....i co znalazłem 1 . Wyświetlanie cyfrowe ( takie czerwone cyferki z diód ) biegów , w tarczy obrotomieża kwadracik był i pokazywało 1,2,3,4 N fajny taki bajerek 2.tarcza na tył ładnie to wyglądało 3 noi etka na czarno wszycho i chromu dużo ... łumik ładnie podgety ... i to nie żaden taki papracki wytwór tylko wszycho pięknie i elegancko ... chcecie fotki ??? jak tak to poszukam na kmpie ??? pozdro :Dna tym forum ten motocykl zna chyba każdy :mrgreen: - włascicielem był Młodyvfr Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 WtamW mojej MZ ostatnio zamontowałem czujnik, który pokazuje czy boczna stopka jest złożona, czy nie. Mały czujniczek przykleiłem przy stopce a czerwoną lampeczkę zamontowałem w kierownicy, tam gdzie jest plastikowa "zatyczka". Czujnik pomalowałem na czarno, jest praktycznie niewidoczny i działa swietnie. Czujnik wyciągnąłem od starego joystyka computerowego. :buttrock: całośc podłączyłem do stacyjki. Pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Jawak, Ta Mz o której mówisz( jeśli to ta o której myśle), była własnością jednego klienta z forum (MłodyVFR). Klient szystko zrobił sam, moto naprawde super...sprzedał ją do Belgi za ca 4k.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Jawak, Ta Mz o której mówisz( jeśli to ta o której myśle), była własnością jednego klienta z forum (MłodyVFR). Klient szystko zrobił sam, moto naprawde super...sprzedał ją do Belgi za ca 4k. a teraz czasem ta ecia z belgi przyjezdza do niego na naprawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBa Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Zauważyłem że same MZ-tki mają bajery :) .Ja mam tak:1.Diody w przedniej lampie.2.Diody w dolnym plastiku.3.Diode oświetlającą silnik.4.Brewki z przodu i z tyłu. Teraz szykuje zapalniczke do ładowarek i pompki :banghead: .I potrzebowałbym schemat tego miernika akumulatora,bo ten podany mi nie działał :? .Jakby kto mógł podesłać: [email protected] Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam, widzę że dawno nikt nic nie napisał :P Oto bajery w moim MZ: -plastikowy błotnik tylni (od nowego bo mam etke z Niemiec z 91),-cyferblaty podświetlone na niebiesko,-świecące na stałe przednie migacze,-elektroniczny przerywacz kierunkowskazów,-w lampie żarówka H4 oraz dodatkowo niebieska żaróweczka, kratka na lampie,-odcięcie zapłonu,-inne lusterka,-niemiecka stópka boczna z dwoma sprężynami. To narazie tyle 8) A w tą zimę mam jeszcze zamiar założyć elektroniczny licznik oraz oraz wymienić obecne bezpieczniki na płaskie. pozdrówka wszystkim Emzeciarzom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 a ja mam na oku cale fele razem z oponami od KAWY GPZ za stosunkowo nieduze pieniadze i moze sie skusze....jak juz mam w mojej MZ bak od GPZ to czas na kola hehehe8)8)takie ladne czerwieniutkie aluski :):(:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 a ja mam na oku cale fele razem z oponami od KAWY GPZ za stosunkowo nieduze pieniadze i moze sie skusze....jak juz mam w mojej MZ bak od GPZ to czas na kola hehehe8)8)takie ladne czerwieniutkie aluski :):(:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi