RudyXJ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.youtube.com/watch?v=iDS4FfzXRzE&NR=1 tego sie nie spodziewałem :icon_idea: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=iDS4FfzXRzE&NR=1 tego sie nie spodziewałem :) Tzn. czego? :D Ja jestem ciekawy czym jechał ten drugi gość. Zakrętasy takie sobie w Alpach są lepsze :D Edytowane 5 Listopada 2007 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 1.7 litra i taki moment to co sie dziwic;] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 taczej był bym mile zaskoczony umiejętnościami goscia, a nie tym co potrafi warrior. Gość by pewnie wsiadł na Draga, albo Shadowa i zrobił to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Też się zastanawiam co takiego dziwnego jest w jeździe tego kola ?Jazda jak jazda ,cięzkimi sprzętami zawsze mi osobiscie lepiej wchodziło się w winkle .Niski środek ciężkości ,dobre wyczucie motocykla ot i cała tajemnica.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nigdy nie prowadziłem takiego sprzęta, więc nie wiem jak się kładzie w zakręty, ale technika pokonywania zakrętów bardziej pasuje do ściga. Jak dla mnie to wystawianie tak głęboko kolana i balans zadkiem na tym moto wygląda komicznie. No ale może po prostu się nie znam i nie da się inaczej przy tej prędkości. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czolem! To zobaczcie jak potrafi koles zakrety brac na czyms ciut wyzszym - TDM900... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) jak dla mnie to nie sa motocykle do ciecia winkli a jak cos nie jest do tego to mowienie ze wariorem sie super tnie winkle to jak mowienie ze drzewa to super sie scina brzeszczotem :) jak komus bardzo zalezy to sie daa ten na tdm to tam malo nie wyglebil i tyle by mial ze skladania sie pieknego w zakrety Edytowane 6 Listopada 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ludzie, przecie wszystkim sie da zejść na kolanko, jak sie umie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) dac sie da, nawet jak sie czlowiek postara to w rekawicach bokserskich pchle za jaja zlapie Edytowane 6 Listopada 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ludzie, przecie wszystkim sie da zejść na kolanko, jak sie umie ;) Większością chopperów cruiserów jak zejdziesz na kolano to masz później długi okres rehabilitacji. Najpierw przycierają podnózki i wydechy (zalezy jakie moto) a do kolana masz 50 cm :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 zejscie na kolanko w tym przypadku wyglada tak , ze kierujacy jedzie na kolanku a motor jedzie obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kiedyś w ''motocyklu'' lub ''ŚM'' było pokazane jak T. Kędzior szedł na kolano.....v-rod'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Z tym Warriorem to nie bardzo wiem ossochozzi. Ma kopa i tyle. Ale gosc na TDM wymiata. Nie spanikował przy uslizgu wiec jest OK. a co do schodzenia na kolanko czymkolwiek to nie tka łatwo - moja Electra zejdę na kolano jak zeskocze z niej w zakrecie i spróbuje siegnąc ziemii. Z kolei GS 500 idzie jak placek przez zakrety. Szkoda mi tylko butów i spodni zeby szorować asfalt. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) mi tez sie pewniej bierze zakrety ciezszym motocykliem z niskim srodkiem ciezkosci. Jak smigalem Kawa Versys na jezdzie testowej to balem sie troche w ciasnych zakretach... po pierwsze ze tak daleko od ziemi w razie gleby (wysoki!) oraz dziwnie lekki i chybotliwy byl. Nie mowie ze zly.. po prostu zupelnie inne odczucia niz chopper czy chociazby taka yamaha mt-01 ktora mimo masy pieknie sie prowadzi. ps/ a wiecie czego nieznosze? jak jest piekny winkiel np. w lewo ale z boku jest barierka ochronna, strasznie mnie to schizuje i nie lubie sie gleboko skladac, bo w razie gleby te metalowe slupi pocwiartuja czlowieka :D Edytowane 7 Listopada 2007 przez Unix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi