tomek89 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 tez tak mysle ze bede sie nim dlugo cieszyl jak tylko bede dbal i nie przekraczal jego mozliwosci rowniez pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek89 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 kolego a powiec mi na jakim ty oleju jezdzisz :flesje: jaka gestosc i marka dieki za odowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 kolego a powiec mi na jakim ty oleju jezdzisz :icon_rolleyes: jaka gestosc i marka dieki za odowiedz :wink:Mobil 4T 10W/40 półsyntetyk. Nic lepszego nie musi mieć, ten olej jest wystarczający. Wystarczy spojrzeć na przebiegi tych maszyn na tym oleju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek89 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ok dzieki tez tak mysle pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magierus1980 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam wszystkich!!! :notworthy: Mam prośbę, czy mógłby mi ktoś podesłać na e-mail instrukcję do hondy cb 250: [email protected] Dziękuję bardzo :notworthy: Pozdrawiam serdecznie fanów dwóch kółek! :crossy: Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.P Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam!Posiadam polską instrukcję obsługi do Hondy CB 250P Two Fifty/Nighthawk/ wersja policyjna. Mam ją w formacie PDF. Potrzebujący wpiszcie swojego maila, na pewno wyślę.prosiłbym cie o tą instrukcje dzięki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierzant Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) Cześć, Jako świeżak (prawko się drukuje:]) rozważam zakup tego modelu. Prośba o instrukcję na email: [email protected], chciałbym się z nią zaznajomić. Dodatkowo mam pytanie jakiego przebiegu te maszyny dożywają? Pozdrawiam,PiotrekPS. chętnie zapodałbym ogłoszenie do oceny (poza fotami dużo informacji na razie nie mam) - czy to jest dobre miejsce na taką dyskusję? Edytowane 10 Listopada 2011 przez sierzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Dyskusje na temat motocykla, jego walorów, oceny itp. można uskuteczniać w dziale ,,Motocykle'' potem szukać poddziały np: ,,sport,naked,turystyk'' odnaleźć markę np: Honda i otwierają się dyskusje na temat wszelkich modeli tej marki. Poza tym jest szukajka gdzie wystarczy wpisać typ motocykla i wszystko się wyświetli.Pozdrawiam! Edytowane 15 Listopada 2011 przez robik64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cakolo Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 WitamCzy masz jeszcze tą serwisówkę jeżeli tak to możesz podesłać na adres [email protected]Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldjpawlo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam!Posiadam polską instrukcję obsługi do Hondy CB 250P Two Fifty/Nighthawk/ wersja policyjna. Mam ją w formacie PDF. Potrzebujący wpiszcie swojego maila, na pewno wyślę.Witam czy mógłby mi pan przesłać tę serwisówkę do hondy cb 250 two fifty byłbym bardzo wdzięczny,na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jeśli ktoś w dalszym ciągu potrzebuje instrukcję do tego motocykla to możecie ściągnąć z mojego chomika: http://chomikuj.pl/cjt7/Hobby/Jelonek/doc/cb250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertt27 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam. Czy ktoś z kolegów ma jeszcze tą serwisówkę do hondy cb 250 , jeżeli tak to proszę prześlijcie mi na adres [email protected] .Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A przeczytałeś jeden post wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertt27 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tak przeczytałem ,jest instrukcja obsługi podzielona na rozdziały za które trzeba zapłacić aby je pobrać . Szukam darmowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak założysz sobie darmowe konto na chomiku to na start dostajesz 50MB transferu i wtedy możesz mieć to za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi