Ostry Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Żeby Jawka wyciągnęła tyle, musi być naprawdę baaaaaaaaardzo mocna. Taka jest moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Niekoniecznie - wystarczy sobie zalozyc z przodu wieksza zebatke i juz sie lezi wiecej (tylko ze pod gurke ciezko wyjechac :lol::lol::lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Chcesz coś jeszcze powiedzieć :?: Prubujesz mnie straszyc??Jesli tak to zle trafiles.Z gorki to i motorynka pojade 90 km/h.Jezeli nie ma silnika kombinowanego ,a w fabryce na testach Jawka wyciagala max 50km/h ,to jakim cudem wyciaga PONAD 70km/h??Moze jestem az tak tepy i musisz mi to wytlumaczyc.Jeszcze nie spotkalem w zyciu motoroweru z oryginalnym silnikiem bez przerobek z czasow ZSRR ktory az tak daje czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Prubujesz mnie straszyc?? Niby dlaczego :?: a w fabryce na testach Jawka wyciagala max 50km/h ' date='to jakim cudem wyciaga PONAD 70km/h??Moze jestem az tak tepy i musisz mi to wytlumaczyc.Jeszcze nie spotkalem w zyciu motoroweru z oryginalnym silnikiem bez przerobek z czasow ZSRR ktory az tak daje czadu.[/quote']PONAD to było z górek. Na prostej było 70.A jawki dzielą się na takie kupione w Polsce i kupione w Czechach. Te z czech jeżdżą bez żadnego problemu 60 - 65. A na większej zębatce da się jechać 70! Wierz mi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Seba dobrze gada - i ja mam wlasnie taka kupiona w czechach i mam z przodu wieksza zebatke - jawka leci ladnie ale nie wiem czy az 70. Natomiast wiem ze sie dluuuuuuugo rozpedza i jest slaba (przez ta zebatke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Nie do wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Panowie jeśli chodzi o moc jawki (miałem takowy sprzęt) obiektywnie mówiąc to więcej ona wyje niż jedzie.(wcale moja jawa nie była całkowitą padaką) Kumpel też miał jawkę i jest tego samego zdania co ja. Co do tych 70km/h to śmię w to wątpić, jeśli rozkula się do 60 to jest dobrze. Pamiętam że kiedy kupiłem simsona odniosłem wrażenie jakbym miał odrzutowiec :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 ...::::::Najpiękniejsza muzyka, to dźwięk silnika::::::...oczywiscie dwusuwowego w simsonie 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 >>...::::::Najpiękniejsza muzyka, to dźwięk silnika::::::... Najpiekniejszy dzwiek z wszystkich 2T wydaje Honda MB5, spytajcie innych - kazdy kto choc raz slyszal ten dziwek to potwierdzi... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 [cea_PL"]>>...::::::Najpiękniejsza muzyka' date=' to dźwięk silnika::::::... Najpiekniejszy dzwiek z wszystkich 2T wydaje Honda MB5, spytajcie innych - kazdy kto choc raz slyszal ten dziwek to potwierdzi... Pozdro![/quote'] Najpiękniejszy może i tak (nie wiem nie słyszałem) ale jeden z najgłośniejszych to mój romet ... bez tłumika :wink: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 Tylko spokojnie. Moja jawka byla sprowadzana z Czech przez poprzedniego wlasciciela ponad 25 lat temu i jak do tej pory nieoryginalne czesci to: manetka gazu, amortyzatory, zebatki, lampa tylna i zębatka przednia (13 zębów) natomiast reszta poza paroma uszczelkami jest jak najbardziej oryginalna. Nawet tlok i cylinder są nominalne. A zeby sprawdzic dokladniej ile poleci moja jawka posluchalem rady m16 i sprawdzilem równo z autem prędkośc max. i licznik pokazal 70kmh. Pozdrawiam! m16, seba78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi