miku81 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam padł mi silnik w magnie i nie wiem czy z vf bedzie pasował do magny bo vf ma łancuch a vf magna ma kardan prosze o pomoc pozdrawiam dzieki z gory czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie bedzie pasowal, jezeli chodzi o wersje "sportowa" VF 750 F bo dodatkowo kreci sie odwrotnie.Co to znaczy "padl" ci silnik ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miku81 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam padł mi silnik w magnie i nie wiem czy z vf bedzie pasował do magny bo vf ma łancuch a vf magna ma kardan prosze o pomoc pozdrawiam dzieki z gory czescurwał sie zawór zrobił dziure w tłoku i pękła tuleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 uf a pomysleć że niedawno sprzedałem taki motocykl. słyszałem o awaryjności tych silników, ale nie do końca wierzyłem, a jednak... ja się zastanawiałem nad wlozeniem silnika z shadowki, ale w końcu wymieniłem moto na vfr-kę 750. jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Awaryjność tych silników akurat nie polega na urywaniu się zaworów, musiał zostać wyjątkowo zaniedbany i zakatowany. O ile pamiętam, w wersji "F" oprócz kierunku obrotów nawet blok silnika jest inny. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 VF750S był protoplastą VF750C Magna tylko gdzie teraz znajdziesz taki silnik w dobrym stanie? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Oczywiscie w Stanach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi