drbig800 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 a po ile masz wykrecone srubki od skladu mieszanki na wolnych obrotach wykrec po 2,25 i zapodaj iglice na 2 od dolu rowek i pownien smigac brummmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku1232 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Wkońcu ustawiłem. Ten poziom 14,6 +/- 1mm jest trudno ustawić za pomocą linijki czy suwmiarki, pomimo tego że ustawiłem odkładnie 14,6 w rzeczywistości poziom paliwa był zbyt niski. Poniżej link który rozwiał moje wątpliwości. http://www.gstwin.com/float_height_check.htm Jak podłączymy wężyk to poziom paliwa musi być na dokładnie na łączeniu pokrywy z górną częścią gaźnika (tam gdzie uszczelka)Dzisiaj już nie ma czasu ale jutro zamontuje i mam nadzieje że będzie bruuummm :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku1232 Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 udało się pali aż miło :crossy: mam już pierwsze 3,5km przebiegu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Gratulancje :flesje: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy poziom paliwa nie powinien byc czasem zmniejszony w procesie oddlawiania ? Adam M. może pan to szerzej opisać? dlaczego trzeba zmniejszać poziom? myślałem, myślałem, i nie mogę do tego dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi