CRASH Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam :)Moze ktos orientuje sie czy rama w poszczegolnyh modelach DRZ jest taka sama ? chodzi mi o ewentualne róznice ram w wersjach SM S oraz E. Rama w wersji S i SM jest taka sama , natomiast E i Y jest już inna . Różnice - mocowanie baku, blokada kiery,ogranicznik skrętu i jeszcze parę szczegółów dotyczące mocowania większej ilości osprzętu w wersji S SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feliks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 DRZ 400 który kupiłem jest w wersji BE, tak napisano w dowodzie i karcie. Na forum czytałem o innych a ta umknęła mojej uwadze.Może kotoś ma miększe doświadczenie i rozeznanie w temacie, liczę na pomoc.Miło jest widzieć czym sie jeżdzi;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) moja Suzi w rekach Tomka Kędziora dzis na dniach otwartych salonu Bikers World w Gdansku autoryzowanego dilera KTM i Suzuki moc fabryczna, koniki nie pouciekały z upływem czasu :D 34,8 KM na kole Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez TheOne Cytuj www.bikersworld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Panowie wróce do swojego licznika tak jak pisałem wyżej potwierdzam i teraz nie mam poprzecznej kreski na dole ani niczego pod nią. Według właściciela od którego kupiłem jak tylko ją ściągną pojechał na myjnie i po umyciu przestał działać. Umówiliśmy sie że kupie ją jak naprawi licznik - pojechał wiec do jakiegoś garażowego kumpla który podobno jeden kabel zlutował i działa. Działa mi licznik i górny prawy róg czyli time z przełączaniem na te opcje z - ( odliczaniem czasu od tyłu).Czy ktoś z Was jest w stanie coś przez forum poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 DRZ 400 który kupiłem jest w wersji BE, tak napisano w dowodzie i karcie. Na forum czytałem o innych a ta umknęła mojej uwadze.Może kotoś ma miększe doświadczenie i rozeznanie w temacie, liczę na pomoc.Miło jest widzieć czym sie jeżdzi;-))) dam se łeb uciąć że masz poprostu błąd w dowodzie rejestracyjnym a szukasz dziury w całym...... jak ma kopniak to wersja Y jak ma plastikowy bak, nie ma podnóżek pasażera, bagażnika, blokady kierownicy to E jak ma metalowy bak, cyfrowy licznik(prędkościomierz ), podnóżki pasażera, bagażnik to S i wszystko...na 100% nie ma wersji DRZ BE.......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feliks Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, Oznaczenie BE jest od samego początku 2001 w dokumentach Niemieckich w rubryce Nr 3 - Typ i Model. I cały czas urzywane w oficjalnych papierach. Czy jest możliwa wersja 3E, bo może tu jest ta dziura;-))) Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez feliks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, Oznaczenie BE jest od samego początku 2001 w dokumentach Niemieckich w rubryce Nr 3 - Typ i Model. I cały czas urzywane w oficjalnych papierach. Czy jest możliwa wersja 3E, bo może tu jest ta dziura;-))) podajm mi vin na PW to w popniedziałek sprawdze ci w baziea w niemieckich dokumentach czasem sa takie bzdury powpisywane ze głowa boli, ja kiedys miałem suzuki gsx a wdokumentach było gsi Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez TheOne Cytuj www.bikersworld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flq1337 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, zmieniłem koła na 17' w swojej dr-z s i mam dosyć duże przekłamanie jeżeli chodzi o prędkość(około 20 km/h)Jest możliwość przestawienia licznika na mniejsze koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, zmieniłem koła na 17' w swojej dr-z s i mam dosyć duże przekłamanie jeżeli chodzi o prędkość(około 20 km/h)Jest możliwość przestawienia licznika na mniejsze koła? W liczniku masz opcje kompensacji wskazań licznika. Kilka stron wcześniej w temacie z to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, Oznaczenie BE jest od samego początku 2001 w dokumentach Niemieckich w rubryce Nr 3 - Typ i Model. I cały czas urzywane w oficjalnych papierach. Czy jest możliwa wersja 3E, bo może tu jest ta dziura;-))) po vinie wyszło DR-Z400Y (E3) Cytuj www.bikersworld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feliks Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki za pomoc, teraz poszperam aby wiedzieć teoretycznie czym śmigam ;-@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wiecie gdzie mogę dostać korek od oleju do ramy z bagnetem? bo szukam po akcjach, sklepach i nie mogę dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jaki kolwiek serwis suzuki ? Jeśli nie ma aukcjach to chyba za wielkiego wyboru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Możesz sobie kupić korek akcesoryjny ze wskaźnikiem temperatury oleju. Przydaje się czasami, dostępny na alegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ma ktoś może tylny prawy kierunkowskaz na sprzedaż? :) połamałem ostatnio:). Czy wymiana rozrządu powinna nakłonić do wymiany tłoka?P.s szukam kompana do wekendowego latania w okolicach olsztyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi