m_fiolek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wie ktoś czy taka lampa w tej drz'ecie jak w linku poniżej była montowana fabrycznie? Bo często występują zazwyczaj w młodszych rocznikach i nie wiem czy to zależy od wieku moto czy od kraju pochodzenia... http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-drz-400-dr-z...5-M1373845.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babel69 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich - od tygodnia jestem włascicielem DRZ - SM z 2007 roku :) . Bede chcial zamienic koła na enduro - ktos może z was ma jakiś sprawdzony namiar please niech ktos podpowie jak usunąć posta z watku o Suzuki :( Edytowane 4 Lutego 2011 przez babel69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wie ktoś czy taka lampa w tej drz'ecie jak w linku poniżej była montowana fabrycznie? Bo często występują zazwyczaj w młodszych rocznikach i nie wiem czy to zależy od wieku moto czy od kraju pochodzenia... http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-drz-400-dr-z...5-M1373845.html Owiewka jest nieoryginalna, czyli moim zadaniem akcesoryjna lub od innego enduro. W DRZ były montowane przednie lampy o dwu kształtach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodman Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Taka owiewka wchodziła w skład pakietu homologacyjnego dodawanego do motocykli dr-z 400E zakupionych w UK! ! ! w pakiecie były jeszcze kierunki, przełaczniki na kiere itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Taka owiewka wchodziła w skład pakietu homologacyjnego dodawanego do motocykli dr-z 400E zakupionych w UK! ! ! w pakiecie były jeszcze kierunki, przełaczniki na kiere itp. Dzięki za odpowiedz! Tak właśnie myślałem, że to angole montowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merc9 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć, czy da się kupić żółto-czarny pokrowiec na siedzenie do drz ? Czy całą kanapę w tym kolorze trzeba kupić ? bardzo mi się podoba ten design żółto-czarny. Czy gdy kupię sobie tłumik MRD to czy coś muszę jeszcze grzebać w gaźniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodman Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 mozna zakupic samo pokrycie siedzenia. Szukaj w olekmotocykle itp. Nie wiem który model MRD kupujesz i jaki masz aktualnie gaźnik, ale jak wczesniej mialeś standard wydech a teraz chcesz wstawić przelot do gaźnik na pewno będzie wymagał zmiany dysz i regulacji pod nowy układ wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumi7 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć, czy da się kupić żółto-czarny pokrowiec na siedzenie do drz ? Czy całą kanapę w tym kolorze trzeba kupić ? bardzo mi się podoba ten design żółto-czarny. Czy gdy kupię sobie tłumik MRD to czy coś muszę jeszcze grzebać w gaźniku ? link masz do kanapy u olka http://www.sklepef.pl/shop/174/46457-3978-...ream-drz-400-11 ale jeśli masz możliwość to spróbuj u tapicera, może być od mebli to zrobi ci wg twojego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czemu niektóre DRZ'ty mają czerwona sprężynę amortyzatora centralnego a niektóe żółtą a nawet białą? Jakie wychodziły oryginalnie w wersji E? Chodzi o stopien twardości czy tak sobie poprostu kolorki zmieniali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merc9 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam, gaźnik mam orginał taki jak powinien być w wersji E czyli keihin, a tłumik najzwyklejszy mrd planuje kupić. Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Czemu niektóre DRZ'ty mają czerwona sprężynę amortyzatora centralnego a niektóe żółtą a nawet białą? Jakie wychodziły oryginalnie w wersji E? Chodzi o stopien twardości czy tak sobie poprostu kolorki zmieniali? raczej od rocznika zależy u mnie jest czerwona (07) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagins Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 w E z 2002 i z 2006 miałem czerwne według mnie to jest jak w autach kolor = twardosc Cytuj sprzedam DRZ 400 E po remoncie generalnymsprzedam części do DRZ-ety i EXC 400 / 520 tel 698 672 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babel69 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 w E z 2002 i z 2006 miałem czerwne według mnie to jest jak w autach kolor = twardosc Dobrze piszesz że twardość -ale wg mnie E powinna mieć żółtą (twardszą) a S i SM czerwoną (ja w SM mam czerwoną) - nie wiem o co chodzi z białymi spreżynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Dacie radę coś wywróżyć z tych zdjęć? Drugie moto jest z anglii kupione z placu (to chyba żle), ale mało wytarte dekle i rama. Wygląda nieżle, z kolei widać, że pierwotnie jeździło bez lampy i ma założone nowe manetki. Na temat drugiego trudno coś powiedzieć bo gość nie odbiera telefonu. Ale też z anglii i pewnie też handlarz bo obok kilka motorków też stoi na żółtych blachach. Pytanie czy takie moto sciągane z placu może być dobre, w końcu to dwa razy marża. http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-drz-400e-drz...m-M2447662.html http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-drz-400-dr-z...5-M1373845.html Edytowane 15 Lutego 2011 przez m_fiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrolek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam Dobrze piszesz że twardość -ale wg mnie E powinna mieć żółtą (twardszą) a S i SM czerwoną (ja w SM mam czerwoną) - nie wiem o co chodzi z białymi spreżynami Ja tam stary jestem i sie nie znam, ale chyba powinno być odwrotnie: SM twarde, jenduro miękkie. Pozdr rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi