PeKaWu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 mbk jak bedziesz mial zamiar sprzedawac drze to daj znac na priv. Chetnie dowiem sie szczegolow na temat Twojego motocykla i byc moze bede zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Przymierzam się do zmiany moto i chodzi mi to po łbie ew. 450EXC lub RMX 450Z. Ból polega na tym, że dealerzy nie organizują jazd próbnych "nieszosowymi" maszynami :evil: Ktm prowadzi takie jazdy ostatnio były w Tarnowskich górach KTM jeździliśmy z kolega na sx250 i exc520 wiec zadzwon do dilera i spytaj Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ktm prowadzi takie jazdy ostatnio były w Tarnowskich górach KTM jeździliśmy z kolega na sx250 i exc520 wiec zadzwon do dilera i spytaj KTM to jeszcze spoko, bo już jeździłem kumpla i mam wstępną opinię wyrobioną (ale jeszcze muszę pojeździć), gorzej z pozostałymi dwoma czyli rmx i klx. Ale dzięki. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Panowie mam mały problem... Co ile wymieniacie łańcuszek rozrządu? Rok temu wymieniłem łańcuszek i już 2 razy był naciągany a zrobiłem ok 800mil chyba trafiłem na podróbę... :banghead: . Edytowane 26 Maja 2010 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sismon Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 chłopaki mam do sprzedania drz moze ktos chetny http://www.allegro.pl/item1057415027_drz_4...r_wr_tanio.html i moze ktos mi pwoie ile oleju mam wlac w lage do SM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 tarcze w deerzecie są z nierdzewki czy nie ? po ostatniej jeździe miesiąc temu postanowiłem odwiedzić padakę , niestety wszędzie gdzie możliwe wlazła rdza tarcze, łańcuch, przednia zębatka, podnóżki, boki ramy, wydech masakra powodzi w garażu nie miałem odpaliła jakby dopiero co jeździła, więc do środka chyba nic nie wlazło :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Panowie mam mały problem... Co ile wymieniacie łańcuszek rozrządu? Rok temu wymieniłem łańcuszek i już 2 razy był naciągany a zrobiłem ok 800mil chyba trafiłem na podróbę... :banghead: . U mnie wytrzymał 9600 km (Fabryczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 KTM to jeszcze spoko, bo już jeździłem kumpla i mam wstępną opinię wyrobioną (ale jeszcze muszę pojeździć), gorzej z pozostałymi dwoma czyli rmx i klx. Ale dzięki. w 3fun chyba maja rmx do testow, dzwon, pytaj tarcze w deerzecie są z nierdzewki czy nie ? jak patrze na swoja to mysle ze sa to nierdzewki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 w 3fun chyba maja rmx do testow, dzwon, pytaj Mają, ale jak zapytałem o jazdę to powiedzieli, że teraz idzie na testy do "ŚM" i na razie nie przewidują udostępniania do jazd próbnych. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 O ile zawyża prędkościomierz w wersji "S" na kołach od SM 17-sto calowych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 O ile zawyża prędkościomierz w wersji "S" na kołach od SM 17-sto calowych ??? Podobno w liczniku jest opcja zmiany "średnicy" koła. W moim jednak nie mogę wejść do tej opcji, mimo postępowania zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Podobno w liczniku jest opcja zmiany "średnicy" koła. W moim jednak nie mogę wejść do tej opcji, mimo postępowania zgodnie z instrukcją. A co mówi instrukcja odnośnie zmiany średnicy, jak to zmienić, to spróbuje i ja ?, ale nie mówisz tutaj o "kompensacji" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A co mówi instrukcja odnośnie zmiany średnicy, jak to zmienić, to spróbuje i ja ?, ale nie mówisz tutaj o "kompensacji" ? Tak, myślałem o kompensacji. Mogę wysłać ci polską instrukcję w pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Tak, myślałem o kompensacji. Mogę wysłać ci polską instrukcję w pdf. No ale kompensacja dotyczy tylko przebiegu dziennego, prędkościomierza nie dotyczy, ale nawet ja też ją przestawiałem kilkakrotnie i sprawdzałem odmierzaną odległość przez przednie koło, ale nie widziałem żadnych zmian. Instrukcję po polsku też mam, ale dzięki. Wczoraj na prostej drodze złapałem 164 km/h..... to pewnie jakieś 20km/h zawyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafako1981 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 koledzy problem polega na tym ze przednie lagi w pewnym momencie mi poskrzypują!! Co może być powodem? olej? czy gorzej-skrzywienie? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi