enduromaster Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 w 2007 skończyła się produkcja drz E stała wtedy 22tys + 2 tys homologacja Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptus Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hej, Witam wszystkich. Kilka dni temu stałem się posiadaczem DR-Z 400S K5. Zakupiony sprzęt jest obniżony ponieważ poprzedni właściciel nie był za wysoki. Zamontowane zostały akcesoryjne dystanse Talona oraz obniżona kanapa. Chętnie zamienię się na oryginalne. Warunek muszą być w dobrym stanie. Zdjęcia poniżej. http://freeride.pl/drz/drz06.jpg http://freeride.pl/drz/talon.jpg Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 w 2007 skończyła się produkcja drz E stała wtedy 22tys + 2 tys homologacja Aleto chyba na jerłopę? w USA przecież nadal sprzedają :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Aleto chyba na jerłopę? w USA przecież nadal sprzedają :eek: niedobitki z 2007 :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEŚNICZY Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 w 2007 skończyła się produkcja drz E stała wtedy 22tys + 2 tys homologacja Rok zawsze można łatwo ustalić po numerach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Moja salonowa w 2003 roku kosztowała 26kzł. Pamiętam, że w 2006 mogłem nową kupić za 19kzł, potem z USA za 12kzł plus wszelakie opłaty i problem z homologacją . Ale to przecież dawno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item1002976994_drz_4...jestrowany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kupiłem w zimie koła supermoto do wersji "S". Dorobiłem sobie adapter zacisku przedniej tarczy i teraz chciałem je zamontować, okazuje się że od strony ślimaka prędkościomierza piasta jest trochę inna i brakuje "skrzydełek" do napędu ślimaka prędkościomierza, pokazywałem problem tokarzowi, ale powiedział ze nic nie da się zrobić, muszę kupić inną piastę z tymi skrzydełkami. Może ktoś miał taki problem i go jakoś racjonalnie rozwiązał lub KTOŚ MA NA SPRZEDAŻ PRZEDNIĄ PIASTĘ DO DRZ 400 !!! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to od czego te koła są ze nie ma napędu ślimaka? Nie miałbyś przypadkiem do sprzedania takiego adaptera do zacisku przedniego to od czego te koła są ze nie ma napędu ślimaka? Nie miałbyś przypadkiem do sprzedania takiego adaptera do zacisku przedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to od czego te koła są ze nie ma napędu ślimaka? Nie miałbyś przypadkiem do sprzedania takiego adaptera do zacisku przedniego to od czego te koła są ze nie ma napędu ślimaka? Nie miałbyś przypadkiem do sprzedania takiego adaptera do zacisku przedniego Wygląda to jakby obie piasty były z tylnego koła.... dorabiał mi to znajomy, jeszcze jest troche niedopracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swen Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam. Nie mogę wykręcić bolców zabezpieczających klocki hamulcowe, zardzewiały. Lałem wszystko, nawet Colę i nic. Macie może jakieś doświadczenia lub pomysły. Może podgrzać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Nie mogę wykręcić bolców zabezpieczających klocki hamulcowe, zardzewiały. Lałem wszystko, nawet Colę i nic. Macie może jakieś doświadczenia lub pomysły. Może podgrzać :icon_question: Dobry odrdzewiacz + wkrętak udarowy lub pneumat powinien ten zacisk wyleczyć . vipszybki a nie było by taniej założyć licznik rowerowy.Obie piasty masz takie same ? Chodzi mi o to czy w obu masz mocowanie zębatki? Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Dobry odrdzewiacz + wkrętak udarowy lub pneumat powinien ten zacisk wyleczyć . vipszybki a nie było by taniej założyć licznik rowerowy.Obie piasty masz takie same ? Chodzi mi o to czy w obu masz mocowanie zębatki? Faktycznie gadam, tzn pisze głupoty, pewnie że nie mam mocowanie zębatki w tej przedniej, no ale to nie zmienia faktu że nie mam jak napędzać prędkościomierza, ale mam już pewną kminę, muszę zacząć od zmiany łożysk bo ich średnica wewnętrzna jest mniejsza od tej w kołach enduro (oś w enduro ma 20 mm). a do napędu ślimaka chce wytoczyć taką stopniowaną tulejkę którą wcisnę w piastę przed łożyskiem, jak patent wypali to dam znać :) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez vipszybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbisz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Powitac :) Jakby ktos chcial polepszyc parametry swojego DRZ -ta - to mam na sprzedaz kpl walkow Hot-Cams Stage 1. Walki po przebiegu 1000 km - stan idealny - cena 700 zl z KW Acha - znajomy chce sprzedac swojego DRZ - przesiada sie na ful crossa - moto pewne - bez koniecznosci inwestowania na dziendobry... :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1813315 Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Norbisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Po co ludzie wywalają lampy z moto? Co? Waży 300 gram mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi