mbk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 nikt Ci nie każe ani nikomu innemu kupować u mnie a ceny mam takie jakie mam nic nie poradzę na to ze części nie spadaja mi z nieba.. .jak zaczną obiecuje rozdawac za darmo.Miłego wieczoru. Zamówiłem jednak oryginalny wirnik za 140, w tym przypadku różnica 40 plnów jest na tyle mała, że lepiej oryginalną nówkę włożyć. Co do cen to po co się kłócić :icon_question: Tym razem nie skorzystałem z Davopl, ale kiedyś już u niego kupowałem i pewnie jeszcze kiedyś to zrobię. Miałem wybór- to wybrałem :icon_biggrin: Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 nasz kolega davopl jako sprzedawca czesci uzywanych to nie caritas, to czlowiek ktory zyje z tego co sprzeda badz stanowi to jego dodatkowy dochod, zawsze mozna sie z nim potargowac, a w przypadku problemow reklamowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the king is dead! Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Wie ktoś jakie ma wymiary o-ring pod filtr oleju do wersji SM? Filtra z nim nie sprzedają, a chcę go wymienić razem z filtrem. Jeżeli pytanie było to przepraszam, ale nie chce mi się przeszukiwać 132 stron wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 wg serwisówki: O RING (d:2.4,D:52.6) Ja kupiłem d: 2,7 D:51,7 i też pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the king is dead! Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A propos przeszukiwania!! (łatwiej było by ściągnąć temat do worda i użyć ctrl+f) Czy też tak macie, że jak chcecie użyć opcji: "Ściągnij / Wydrukuj ten temat" to ściąga się tylko część tematu? Gdzie to zgłosić. lub jak ściągnąć całość? Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Czy ktoś z Was ma serwisówkę do DR-Z400SM w wersji elektronicznej??? Drugie pytanie: czy ktos z Was miał do czynienia z zestawem zwiększającym pojemność w DR-Z400SM??? http://www.lukesracing.com/luksr/drz400_bi...stroker_485.htm Czy taka przeróbka w SM ma sens?? Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbisz Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Czy ktoś z Was ma serwisówkę do DR-Z400SM w wersji elektronicznej??? Drugie pytanie: czy ktos z Was miał do czynienia z zestawem zwiększającym pojemność w DR-Z400SM??? http://www.lukesracing.com/luksr/drz400_bi...stroker_485.htm Czy taka przeróbka w SM ma sens?? Ja mam cos takiego u siebie Jesli masz wolne ok 5 tys zl to mozesz sie bawic w przerobki - bo do tego trzeba zmienic gaznik i walki rozrzadu jeszcze. Taki cylinder z tlokiem to koszt 1000 USD - gaznik Keihin 41 ok 1200 zl - walki rozrzadu od 1200 - do 2 tys - chcesz jeszcze jakies info ? Jakby co - moja DRZ jest do sprzedania.... http://www.allegro.pl/item1017670458_super...rz_400_485.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) chcesz jeszcze jakies info ? http://www.allegro.pl/item1017670458_super...rz_400_485.html[/url] Czy założenie tego zestawu przyniosło wymierne korzyści-w sensie, czy warto było inwestować 5koła w stosunku do otrzymanych efektów? Jak zmieniła się charakterystyka silnika (np. czy poprawiła się góra, dół, środek)w stosunku do serii? Jak wygląda sprawa z wytrzymałoscią pozostałych elementów(sprzęgło, skrzynia) po montazu takiego zestawu? Z góry dzięki za info- planuję kupić DR-Z400SM w okolicach wakacji, tymczasem znajomy kupił ten model i bardzo mi podpasował..... :lalag: Edytowane 6 Maja 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEŚNICZY Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Przełożenie 14/59 ? Nie pomyliłeś się ? Takie zębatki to mocne przegięcie , wystarczy 14/47 ( 13/44 ) Edytowane 8 Maja 2010 przez LEŚNICZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 masz racje,jebnąłem się przy pisaniu. 14/49, powiem szczerze, że w teren idealne rozwiązanie, na oryginalnym jest zdecydowanie zbyt mułowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 po mojemu 14/47 jest zbyt krótkie a tu 14/49 x] Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ja od roku mam max 13/50. Dla mnie to jest dopiero jazda. Jednak szybko znika zębatka przednia. Jedynka służy tylko do toczenia się między kamolami i drzewami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 dla mnie w teren na podjazdy itp przełożenie rewelacja. Jedynie na mieście jak jeździłem to troche przykrótkie biegi. No i nie jest to takie wolne przełożenie, bo licznikowe prawie 147 po prostej jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 hmm dziwne, u mnie jedynie ~135 na odcięciu na 14/47 S się wyżej kręci ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi