marcin1989 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, przypadkowo wylukałem takie coś, może się Wam przyda: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Radiator-Gu...tem260207735965 Pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Witam, przypadkowo wylukałem takie coś, może się Wam przyda: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Radiator-Gu...tem260207735965 Pozdrawiam. Dokładnie te i od tego sprzedawcy sciągnąłem osłony.Koszt z dostawą 110 dolarów.Niestety trzeba doliczyć cło i Vat oraz koszty przewalutowania. Sprzedawca wpisuje w deklaracje pełną wartość przesyłki i nie godzi się na proponowane warunki wysyłki. W moim przypadku z wszelkimi kosztami po przeliczeniu to prawie 350pln.Pod koniec przyszłego tyg. będę miał założone osłony, więc jeśli będzie zainteresowanie mogę podrzucić opis jak sięsprawują oraz ew. zdjęcia Edytowane 29 Marca 2008 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 witam wszystkich wiem ze to nie ten dział ale zamierzam zapoznać sie bliżej z SUZUKI DRZ 400 E orientujecie sie może gdzie można taki sprzęt z drugiej ręki w dobrym stanie zakupić ?? interesuje mnie model od 2002 roku do rejestracji z kompletnymi zegarami, a nie kitem który liczy do 99 pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven_DRZ400E Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Panowie, chcę się tylko podzielić kilkoma spostrzeżeniami odnośnie odmy i jej odprowadzenia do airboxa oraz śrub, które opisywaliście uprzednio i konieczności zabezpieczenia ich Loctitem. Otóż w mojej maszyna odma jest odprowadzona do airboxa (przypuszczam, że w każdej sztuce), a wszystkie newralgiczne śruby zabezpieczone są białym (b. mocnym) Loctitem fabrycznie:-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Lordsie ;) musze Cie zmartwic ale wczoraj wpłaciłem zaliczke za ten motocykl z 2004 za 13000zl :notworthy: http://moto.allegro.pl/item334143254_suzuk...motokutno_.html Cios poniżej pasa...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmot Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Z tego co słyszałem w 2003r Suzuki zmieniło w DRZ napinasz łańcuszka rozrządu.Ale ten z filmiku wygląda mi na jakąś samoróbkę.Ktoś wie jak się prezentuje oryginał po 03r? edit;Znalazłem jeszcze jeden film Edytowane 30 Marca 2008 przez robmot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek436 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Elo którą wersje polecacie na leśne drogi, ulice i czasami jakiś teren? I żeby można było zarejestrować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 oczywiscie E :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek436 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 oczywiscie E :icon_mrgreen: Ale ona ma wszystko potrzebne do rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Ale ona ma wszystko potrzebne do rejestracji? wszystko zalezy skad,jaka,jak została kupiona/sprowadzona.Ja osobiscie mam zarejstrowana,brakuje mi tylko kierunków ale nie rozpaczam z tego powodu,mam mniej do urwania w terenie,poza tym dziwnie by chyba wygladała. :icon_mrgreen: Edytowane 30 Marca 2008 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek436 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 wszystko zalezy skad,jaka,jak została kupiona/sprowadzona.Ja osobiscie mam zarejstrowana,brakuje mi tylko kierunków ale nie rozpaczam z tego powodu,mam mniej do urwania w terenie,poza tym dziwnie by chyba wygladała. :icon_mrgreen: To jak zarejestrowałeś i bez kierunków znajomy? na przeglądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To jak zarejestrowałeś i bez kierunków znajomy? na przeglądzie? trafiłem na zupełnego laika na stacji diagnostycznej,bardzo suzkał tabliczki z masa całkowita i dopuszczalna nie znalazł bo nie ma jest tylko numer ramy,o kierunki nawet sie nie zająknął.Masy które wpisywał w papierek sam musiałem mu podac,jak powiedziałem ze moto jest 1 osobowe nie mógł uwierzyc az poszedł sprawdzac czy rzeczywiscie nie ma podnózków z tyłu....po prostu laik zupełny....w ksiazkach miał wersje s i sm o wersji e nie miał praktycznie nic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek436 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 trafiłem na zupełnego laika na stacji diagnostycznej,bardzo suzkał tabliczki z masa całkowita i dopuszczalna nie znalazł bo nie ma jest tylko numer ramy,o kierunki nawet sie nie zająknął.Masy które wpisywał w papierek sam musiałem mu podac,jak powiedziałem ze moto jest 1 osobowe nie mógł uwierzyc az poszedł sprawdzac czy rzeczywiscie nie ma podnózków z tyłu....po prostu laik zupełny....w ksiazkach miał wersje s i sm o wersji e nie miał praktycznie nic..... A jakie są różnice między wersją S a E? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 do wersji E homologację musiałem dokupić. dostałem także kompletny zestaw drogowy. Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ale są chyba jakieś roznice poza tym? nie ma podnozkow pasazera E chyba... lżejsza zawieszenie inaczej ustawione...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi