mycha... Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Samych z Marsa widzę... a z Wenus to gdzie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 z Wenus czekają na wypłatę i jak obliczą przychody i odchody :P , to powiedzą czy starczy na Borki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) z Wenus czekają na wypłatę i jak obliczą przychody i odchody :lalag: Aśka proszę Cię nie na publicznym o takich rzeczach! Odchody? Fuj... :wink: A tak serio mam wolne łoże bo póki co jestem sam w pokoju :wink: Edytowane 23 Października 2007 przez Maciek PO Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Może wpadne, na jeden dzień i to z dzieciakami :wink: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ...z dzieciakami :lalag: :wink:Musisz byc odpowiednio wcześniej, żeby dało się dzieci zamarynować przed wieczornym grillem :wink: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Musisz byc odpowiednio wcześniej, żeby dało się dzieci zamarynować przed wieczornym grillem :wink: .pzdrŻebym ja cie na ruszcie nie upiekł :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Żebym ja cie na ruszcie nie upiekł :notworthy:Jestem stary, tłusty i żylasty. A więc żadnej przyjemności z jedzenia :icon_rolleyes: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jestem stary, tłusty i żylasty. A więc żadnej przyjemności z jedzenia :icon_rolleyes: .pzdrZależy kto co lubi, paru koneserów by sie na ciebie skusiło :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) ... paru koneserów by sie na ciebie skusiło :notworthy:Postaram się uważać i nie schylać po mydło pod prysznicem :icon_rolleyes: .pzdr Edytowane 23 Października 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Postaram się uważać i nie schylać po mydło pod prysznicem :icon_rolleyes: .pzdrJedynke sobie zarezerwuj ....... będzie bezpieczniej :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ale z Was spamerzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Proszę największego spamera wśród moderatorów o nie zaśmiecanie wątku ;) :lalag: :banghead:Aśka proszę nie uprzedzać moich wypowiedzi :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Aśka proszę nie uprzedzać moich wypowiedzi ;);)bo mi głowa zamarzła i zmiany jakie w nie jzaszły, sprawiły, że teraz widzę przyszłość. znaczy nie tyle widzę, co jestem kilka minut wcześniej w przyszlości. znaczy w teraźniejszości. znaczy Wasza przyszłość jest moją teraźniejszością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 No bo jeżeli w przeszłości widzisz przyszłość to w teraźniejszości jestes w połowie przyszłosci, więc przeszłością jest dla Ciebie teraźniejszość, więc szybciej odpadniesz przy okrągłym stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Proszę największego spamera wśród moderatorów o nie zaśmiecanie wątku ;) :buttrock: :lapad:Ty już sam do siebie piszesz?!?!?!?! O kurde, to jest dopiero Spamerstwo :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi