turtel Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 a ja dalej sie namyslam... kolos we wtorek :|A to Borki mają trwać do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A to Borki mają trwać do wtorku? musze miec czas zeby sie nauczyc :icon_mrgreen: Ale juz zdecydowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 musze miec czas zeby sie nauczyc :icon_mrgreen: Ale juz zdecydowalemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 No właśnie... i.. kto mnie weźmie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Asiu, widzimy sie o 17:20 na Wilanowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 ;) ożesz kurde ;) - to już dziś??? dopiero co zdążyłem wrócić z pracy a tu znowu trzeba będzie tyrać - tylko,że już na własne życzenie... :biggrin: -pozbieram myśli i szykuję się... tylko jeszcze nie wiem czym jechać :biggrin: -ciekawy jestem jaki tam teraz klimat panuje... ZIMOWY czy JESIENNY. -dobra nie ma co pisać trzaaa się zbierać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 ;) ożesz kurde :eek: - to już dziś??? dopiero co zdążyłem wrócić z pracy a tu znowu trzeba będzie tyrać - tylko,że już na własne życzenie... ;) -pozbieram myśli i szykuję się... tylko jeszcze nie wiem czym jechać :biggrin: -ciekawy jestem jaki tam teraz klimat panuje... ZIMOWY czy JESIENNY. -dobra nie ma co pisać trzaaa się zbierać :biggrin:kurna... a ja jeszcze w pracy.... do tego szef wyszedł i nie mam kogo zapytać czy moge sie dziś wcześniej zmyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Ps. mam nadzieje,że jest tam zasięg mojej ulubionej stacji radiowej...:biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 16 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 kurna... a ja jeszcze w pracy.... do tego szef wyszedł i nie mam kogo zapytać czy moge sie dziś wcześniej zmyć :biggrin: Skoro wyszedł to nie zobaczy, że się wcześniej zmyłaś :biggrin: Ja też jeszcze w pracy, ale biorąc pod uwagę korki myślę, że mam z godzinę czasu więcej niż wy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Do kiedy tam będziecie? Do jutra czy do niedzieli? Podjechałby ktoś po mnie na stację kolejową w Tomaszowie Maz? Czekam na kontakt 693166462 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ok- to podjadę - ale to będzie bardzo drogi kursss :P -jak dojedziesz do Tomaszowa to dzwoń 503-104-355 :cool: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Jade :D Dzieki Przemek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Co tam jak po Borkach?? :smile: Zdjęcia proszę :icon_eek: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Ufff - jakoś dojechałem do domku... Chciałem WSZYSTKIM BARDZO PODZIĘKOWAĆ za świetną imprezkę :lalag: -było jak to się mówi ZAJEBIŚCIE (są powody do mruczenia) - kto nie był to niech ŻAŁUJE... :icon_razz: SEZON ZIMOWY MOŻNA UZNAĆ ZA OTWARTY!!! :crossy: ps. to co teraz widzimy się w Borkach w SYLWESTRA :flesje: POZDRAWIAM i jeszcze raz DZIĘKUJE :flesje: :wink: :notworthy: -ciekawe czy następnym razem zrobią nam ognisko? - bo nieprzypominam sobie żeby ktoś zapłacił :eek: :biggrin: :eek: no chyba,że WALDI uregulował... (coś wspominał,że nie ma kasy ale może w naturze) Fajnie było WAS poznać i z WAMI spożywać... Jeśli będzie ktoś w okolicach Opoczna to oczywiście ZAPRASZAM!!! Edytowane 18 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dotarlem .... :icon_mrgreen:sorki ze sie tak szybko zerwalem ale nie chcialem po nocy jechac dzieki za super impreze i do zobaczenia nastepnym razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi