Aśka Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Sprzęcior już zarejestrowany. W sumie gdybym nie zostawił we wtorek telefonu do urzędu to droga od kupna dorejestracji skończyła by się wczoraj, ale wynik i tak jest niezły :Pzostaniesz za to zamordowany we śnie... dlaczego ja muszę na same głupie pindy w urzędzie trafiać, do kury nędzy?! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 zostaniesz za to zamordowany we śnie... dlaczego ja muszę na same głupie pindy w urzędzie trafiać, do kury nędzy?! :P Asiu, trzeba było któregos z nas wysłać, nam u takich "Pind" wszystko idzie gładko. Marcin, czekam na fotki i relacje, plan ambitny, weźcie prowiant i termosy :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Asiu, trzeba było któregos z nas wysłać, nam u takich "Pind" wszystko idzie gładko. Marcin, czekam na fotki i relacje, plan ambitny, weźcie prowiant i termosy :P przygotowania są ostre, sprzęt już przeglądniety, zabrane zostaną:- żarełko- termosy- benzyna zapas po 1,5-2l na twarz- piersióweczka ;) - niezblędne klucze- komplet dentek + łyżki do zmiany opon + pompka ręczna (obyśmy nie musieli korzystać)- dodatkowe suche ubranie- przeciwdeszczówki- GPS- dużo pozytywnej energii- plan awaryjny Mamy rozplanowane stacje benzynowe, dojazdy do dróg asfaltowych którymi jak by co mozna szybciej dojechać do mety. myślę, że damy rade. Byle bysmy potem do niedzieli nie odsypiali wyprawy, aby mieć siły wrócić :D zostaniesz za to zamordowany we śnie... dlaczego ja muszę na same głupie pindy w urzędzie trafiać, do kury nędzy?! ;) dlaczego chcesz zabijać mnie, lepiej zabij te głupie pindy. I na prawde nie piszę tego, żeby sprawić Ci przykrość :icon_mrgreen: Edytowane 14 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) dlaczego chcesz zabijać mnie, lepiej zabij te głupie pindy. I na prawde nie piszę tego, żeby sprawić Ci przykrość :Pżeby było sprawiedliwie :buttrock: a pindy zostaną zamordowane jeżli okaże się, że znowu cos jest nie tak... a smiem podejrzewać, że tak właśnie się okaże :icon_rolleyes: poza tym wiesz przecież, że u nas-Polaków-agresję wzbudza to jak sie komuś innemu cos udaje ;) Edytowane 14 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) No dobra - piątek tuż, tuż a ja nawet nie zajrzałem do garażu - może ktoś ukradł mi moto a ja nic o tym niewiem :P (tfffuuuu, tfffuuuu...) ile osób jedzie na: :icon_rolleyes: :clap: :buttrock: mam nadzieje,że to nie tylko ja i enduraki... ;) Edytowane 14 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 http://halbot.haluze.sk/images/2007-09/3602_attbcw72.jpg Gdzie ja to widziałem :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Adam skąd masz moje zdjęcie?!Zaczynam się obawiać tego wyjazdu... :clap: Hallo,Hallo... co tu taka cisza?Mam nadzieje,że to taka cisza przed burzą a właściwie przed Borkami :icon_rolleyes: Pewnie wszyscy sprzety szykują... :buttrock: :clap: ;) Hey a może WSZYSCY już są w Borkach a ja nic o tym nie wiem :eek: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Taa... wszyscy się "dostrajają" w mojej motocyklowej piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 NULKA wierszyk 1-sza klasa, ale wzbudziłaś we mnie pewne podejrzenia. W jaki sposób zapamiętałaś aż tyle szczegółów :clap: raptem z 48h... ojj chyba ktoś wylewał za kołnierz :buttrock: ;) :) PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 WAŻNE !! Rezerwacja zrobiona na nazwisko Łowczyński (nie pytajcie kto to taki :crossy: ) Telefon do mnie 501-407-607 nie jestem w stanie powiedzieć o której dokładnie będę, nagrywajcie się jak by co na pocztę, albo piszczie smsmy to będę odzwaniał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) NULKA wierszyk 1-sza klasa, ale wzbudziłaś we mnie pewne podejrzenia. W jaki sposób zapamiętałaś aż tyle szczegółów :icon_mrgreen: raptem z 48h... ojj chyba ktoś wylewał za kołnierz :biggrin: :clap: :cool: PoZdRo Dzięki KaZet :biggrin: Jakie podejrzenia :biggrin: A ja się zastanawiałam czemu spodnie na tylnej części mojego ciała są mokre :) KaZet-- EUREKA ;) To przez wylewanie za kołnierz i ściekało i było... niezbyt sucho.Jesteś wielki,że mnie oświeciłeś.A ja durna w takiej nieświadomości tyle czasu :cool: POZDRO Edytowane 15 Listopada 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Kto jedzie koło Koluszek, z Wawy przez Rawę Maz. albo jakąkolwiek inna trasa ktora by mnie zabrał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Ja ruszę na moto w piątek elastycznie popołudniu z centrum Wwy (Chłodna/Towarowa) - zależnie jak mi się uda wyrwać z pracy, mogę też dopasować godzinę gdyby ktoś chciał zmontować grupę :) Katowicką. Pozdr Godzina potwierdzona - ruszam o 14:00. Przewidywany czas przybycia około 16:30.(jakby co to tel w profilu) -over & out- Edytowane 16 Listopada 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 a ja dalej sie namyslam... kolos we wtorek :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 a ja dalej sie namyslam... kolos we wtorek :|przestań zrzędzić zrzędo.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi