Aśka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Kochana, paliwo to będzie 1/3 ekwipunku :flesje: jesteśmy przygotowani na najgorsze, nawet mam na telefonie samochód dostawczy i braciaka z GPS-em, nie ma miejsca z którego by nas nie wyciągnięto, ale jestem dobrej myśli :icon_mrgreen:CHYBA, ŻE AKURAT NIE BĘDZIECIE MIELI ZASIĘGU :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 CHYBA, ŻE AKURAT NIE BĘDZIECIE MIELI ZASIĘGU :( to jak dojedziesz do borek i nas nie będzie, pozwalamy Ci wezwać karetkę straż leśną policję i wojsko. Sprawdź wcześniej, czy przypadkiem nasze motocykle nie stoją w pokojach hotelowych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Moge wam mojego GPSa pożyczyć, ostatnio jak mnie przewiózł w okolicach Sulejówka po lasach i innych skrótach (byłem samochodem, nieterenowym) to pomyślałem że idealny w teren :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 to jak dojedziesz do borek i nas nie będzie, pozwalamy Ci wezwać karetkę straż leśną policję i wojsko. Sprawdź wcześniej, czy przypadkiem nasze motocykle nie stoją w pokojach hotelowych :Dnieeeeeeeeeee.... jak Was nie będzie to psrzedamy Wasze bagaże i wypijemy zapasy na łikend :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) No dobra - rozumiem ,że większość przybędzie jednośladami? :lalag: Kurcze próbuję się doliczyć ile osób ma przyjechać ale jakoś strasznie ciężko mi to idzie (nigdy nie byłem dobry z matmy :D ) Może ktoś mi pomoże :) Edytowane 13 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Hej, Drodzy, niestety sytuacja w pracy wymaga ode mnie dyspozycyjnoscie w weekend (w piatek smigam do Poznania) wiec na Borki nie lece niestety - K***A!! milego imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Luuudziska co z WAMI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No dobra - rozumiem ,że większość przybędzie jednośladami? :notworthy: Kurcze próbuję się doliczyć ile osób ma przyjechać ale jakoś strasznie ciężko mi to idzie (nigdy nie byłem dobry z matmy :D ) Może ktoś mi pomoże :) ja już nie liczę, generalnie zarezerwowanych jest 14 miejsc solo czyli 28 podwójnych, nie spodziewam się niestety/na szczęscie, żeby nas przybyło więcej niż 20 osób, ale z drugiej strony dzięki temu będzie bardziej kameralnie i lepiej się poznamy (grając w butelkę :notworthy: w męskim gronie :notworthy: ). W ramach rozrywki Kriss zaprezentuje jazdę na gumie po zamarzniętej tafli jeziora swoją różową Deerką :), a Przemek zaprezentuje swoje piersi :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 :) :lalag: :D OK :notworthy: Czy umawiamy się na jakąś konkretną godzinę? Natomiast jeśli chodzi o gre w butelke to musimy wyważyć środek ciężkości tak aby zawsze zatrzymywała sie na Aśce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 my startujemy z krissem wcześnie, ale jedziemy terenem więc na prawde trudno powiedzieć czy będziemy o 13 czy o 16, a moze już o 11 jak dobrze pójdzie. Chciał bym bardzo dojechać tam za dnia i myślę, że to zrealizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Marcin rozumiem,że spotykamy się w piątek...? (czy się myle?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 no oczywiście, że w piątek, ale jak przyjedziesz za późno ... wiesz my musimy się z Krissem potem rozmrozić %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) OK - w takim razie do piątku (dołączam się do Was w celu rozmrożenia ;) )POZDRAWIAM!!! Edytowane 13 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Ja ruszę na moto w piątek elastycznie popołudniu z centrum Wwy (Chłodna/Towarowa) - zależnie jak mi się uda wyrwać z pracy, mogę też dopasować godzinę gdyby ktoś chciał zmontować grupę :notworthy: Katowicką. Pozdr Edytowane 13 Listopada 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Niestety z wielu powodów, nie jestem w stanie zjawić się w Borkach :wink: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi