Skocz do zawartości

Borki Reloaded !!!!!!!!

Marcin SF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kochana, paliwo to będzie 1/3 ekwipunku :flesje: jesteśmy przygotowani na najgorsze, nawet mam na telefonie samochód dostawczy i braciaka z GPS-em, nie ma miejsca z którego by nas nie wyciągnięto, ale jestem dobrej myśli :icon_mrgreen:

CHYBA, ŻE AKURAT NIE BĘDZIECIE MIELI ZASIĘGU :(

CHYBA, ŻE AKURAT NIE BĘDZIECIE MIELI ZASIĘGU :(

to jak dojedziesz do borek i nas nie będzie, pozwalamy Ci wezwać karetkę straż leśną policję i wojsko. Sprawdź wcześniej, czy przypadkiem nasze motocykle nie stoją w pokojach hotelowych :icon_mrgreen:

2145830327462fa23fa7619.gif

to jak dojedziesz do borek i nas nie będzie, pozwalamy Ci wezwać karetkę straż leśną policję i wojsko. Sprawdź wcześniej, czy przypadkiem nasze motocykle nie stoją w pokojach hotelowych :D

2145830327462fa23fa7619.gif

nieeeeeeeeeee.... jak Was nie będzie to psrzedamy Wasze bagaże i wypijemy zapasy na łikend :)

No dobra - rozumiem ,że większość przybędzie jednośladami? :lalag:

Kurcze próbuję się doliczyć ile osób ma przyjechać ale jakoś strasznie ciężko mi to idzie (nigdy nie byłem dobry z matmy :D ) Może ktoś mi pomoże :)

Edytowane przez przemek3578

No dobra - rozumiem ,że większość przybędzie jednośladami? :notworthy:

Kurcze próbuję się doliczyć ile osób ma przyjechać ale jakoś strasznie ciężko mi to idzie (nigdy nie byłem dobry z matmy :D ) Może ktoś mi pomoże :)

ja już nie liczę,

generalnie zarezerwowanych jest 14 miejsc solo czyli 28 podwójnych, nie spodziewam się niestety/na szczęscie, żeby nas przybyło więcej niż 20 osób, ale z drugiej strony dzięki temu będzie bardziej kameralnie i lepiej się poznamy (grając w butelkę :notworthy: w męskim gronie :notworthy: ). W ramach rozrywki Kriss zaprezentuje jazdę na gumie po zamarzniętej tafli jeziora swoją różową Deerką :), a Przemek zaprezentuje swoje piersi :lalag:

Ja ruszę na moto w piątek elastycznie popołudniu z centrum Wwy (Chłodna/Towarowa) - zależnie jak mi się uda wyrwać z pracy, mogę też dopasować godzinę gdyby ktoś chciał zmontować grupę :notworthy:

Katowicką.

Pozdr

Edytowane przez Fiery