Belgu Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Zależy o której wersji myślisz.. F-16C czy F-16D. Ja ciągle mam na myśli F-16D czyli dwumiejscową :wink: .Zakupiło o ile pamiętam dwie sztuki... tylko nie mają kogo szkolić :wink: :bigrazz:dwumiejscowa jest szoklna tylko i wylacznie...a kogo szkolic to maja tylko nikomu niemozna tej funkcji powierzyc... nie mamy instruktorow :) spoko spoko. niedługo wyjadę na moim pięknym moturze w ocisłym kombinezonie to przestaną zwracać uwagę na męskie avatary ;)ale fotki zapodasz???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mam czym jechać w borki !! temat do spamowania tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=85685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Panie i panowie,zmiana planów tzn. nie jadę. Dzięki temu będą lepsze proporcje między płciami :cool: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 hahaha, dobrze, że zadzwonilem bo mogło by się okazać, ze zabraknie miejsc, w borkach jest jakaś imprezka w tym samym czasie :icon_question: zarezerwowałem wstępnie 7 pokoi 2 osobowych, z tego co wiem kilka osób woli opcję ekonomiczną wiec się pomieścimy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A kto powiedział, że będzie kulturalnie ;)a co nie będzie? :eek: ? no to nie wiem czy mnie Mama puści... -chyba nie pojadę - bo nie przywykłem do nie-kulturalnych spotkań... Bo ja tak sobie myślałem,że w tak pięknych stronach to odbywają się jakieś takie fajne i kulturalne spotkania a co niektórzy piszą tu o jakimś spożywaniu alkocholu itp. to jak to w końcu ma być??? ;) Czuję się zarzenowany i negatywnie zaskoczony :wink: zakupiłem nowy garnitur - do niego bardzo ładne buty,krawat i koszulę - a tu się okazuje,że niepotrzebnie. Poskarże się dyrektorowi mojej ulubionej ROZGŁOŚNI RADIOWEJ :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 a co nie będzie? ? no to nie wiem czy mnie Mama puści... -chyba nie pojadę - bo nie przywykłem do nie-kulturalnych spotkań... Bo ja tak sobie myślałem,że w tak pięknych stronach to odbywają się jakieś takie fajne i kulturalne spotkania a co niektórzy piszą tu o jakimś spożywaniu alkocholu itp. to jak to w końcu ma być??? Czuję się zarzenowany i negatywnie zaskoczony zakupiłem nowy garnitur - do niego bardzo ładne buty,krawat i koszulę - a tu się okazuje,że niepotrzebnie. Poskarże się dyrektorowi mojej ulubionej ROZGŁOŚNI RADIOWEJ A kto powiedział, że nie będzie ;) A jeżeli to ta rozgłośnia co ja myślę, to patrząc na avatar mogę powiedzieć jedno... Cycki se usmaż :clap: :banghead: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ja chcę jechać do Borek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banghead: Bo muszę zobaczyć te Marcinowe stringi :clap: Aśka - on je będzie miał!! Hi Hi Hi :crossy: I Przemkowy Real! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja chcę jechać do Borek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: Bo muszę zobaczyć te Marcinowe stringi :buttrock: Aśka - on je będzie miał!! Hi Hi Hi :P I Przemkowy Real!Nulko, Słońce moje :banghead: nie "chcę jechać" tylko "jadę" :cool: czyż to nie brzmi lepiej? no! więc jedziesz na Borki! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Po korekcie planu inwestycyjnego... w siebie :biggrin: i endurowych lokatach, stanęłam przed kolejnym wyborem... i...do zobaczenia w Borkach, ale na wiosnę... ;) Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Po korekcie planu inwestycyjnego... w siebie :biggrin: i endurowych lokatach, stanęłam przed kolejnym wyborem... i...do zobaczenia w Borkach, ale na wiosnę... :biggrin: Bawcie się dobrze! no nieeee :/ my też z Krissem zrobiliśmy lokaty endurowe i jedziemy w borki !!! nie może tak być :] normalnie gabinet cieniasów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 no nieeee :/ my też z Krissem zrobiliśmy lokaty endurowe i jedziemy w borki !!! nie może tak być :]normalnie gabinet cieniasów :biggrin:................że tak sie zapytam.....................śmigałeś kiedyś w terenie? Czy walicie Katowicką? ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ................że tak sie zapytam.....................śmigałeś kiedyś w terenie? Czy walicie Katowicką? :icon_mrgreen: smigałem w terenie, ale nie dużo i nie, nie lecimy katowicką. Spodziewamy się ostrego hardcore :flesje: :( ale just in case bieżemy GPS by w ostateczności doczłapać się do katowickiej i dojechać do celu w jednym kawałku :cool: raczej będziemy się starać wybierać szutry i drogi polne, a nie bagna, korzenie i dziki nie przebyty las ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Na wszelki wypadek weźcie może paliwo w plecaki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 heh ... spamujecie i spamujecie :(a ja mam pytanie czy ktos z okolic wrocka jedzie ?bo ja "prawie na 100%"(no chyba ze bedzie mega zamiec sniezna) bede jechal na moto i samemu bedzie troche smutno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Kochana, paliwo to będzie 1/3 ekwipunku :icon_mrgreen: jesteśmy przygotowani na najgorsze, nawet mam na telefonie samochód dostawczy i braciaka z GPS-em, nie ma miejsca z którego by nas nie wyciągnięto, ale jestem dobrej myśli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi