Adam Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja moge wziąć laski z domu miłosierdzia bożego w Koluszkach. Stykną?:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dobra Panowie. niniejszym informuję, że w Borkach będę, więc proszę mnie wrzucic na listę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dobra Panowie. niniejszym informuję, że w Borkach będę, więc proszę mnie wrzucic na listę :] :) :D :rolleyes: -to już nie będzie bal samców :buttrock: -dalej szukamy chętnych PAŃ-bo jeszcze troszkę ich mało :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Może Janusz sie przebierze :buttrock: :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Belgu a Ty będziesz?no co jest ludziska? Dopisywać się!!!nie bedzie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 klaudiusz marzysz o pościskaniu takiej 120 kg laski jak ja :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 klaudiusz marzysz o pościskaniu takiej 120 kg laski jak ja :)He he he he ja nie ale może inni są chętnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Squad:- Przemek3578- Marcin SF- Igor- Adam - Galar (mam nadzieje)- Maciek PO- Mycha...- Andrzej Gwiazda (chyba)- Selvin (jak będzie ładna pogoda, lub jak ktoś podrzuci)- Januszm + Gosia- Mariani- Fiery- KrisSV (dr + wino)- Listek31 (i berbelucha)- Turtel (na część imprezy, albo na całą ;) )- Klaudiusz (na część impry + 8 dzieci + wyrwany ze ściany kaloryfer)- Aśka dajcie znać jeżeli ktoś z obecnych na liście się wycofuje :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Squad:- Przemek3578- Marcin SF...zapomniałeś dodać za sobą magicznych dwóch literek :crossy:, a przynajmniej mam taka nadzieje ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ja tez, ale sie nie dodzwoniłem dzisiaj :D a ty nie zapomniałeś wkleic fotek ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hmmm... coraz bliżej ta impreza i coraz bardziej zaczynam się o siebie martwić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Hmmm... coraz bliżej ta impreza i coraz bardziej zaczynam się o siebie martwić ;Da czemuż?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Hmmm... coraz bliżej ta impreza i coraz bardziej zaczynam się o siebie martwić ;D nie musisz się martwić o całego siebie, tylko o kawałeczek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Babcia mnie zawsze ostrzegała przed takimi grupami obcych spożywającymi alkohol;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nie przesadzaj, my nie tacy obcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi