Bart3z Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 B@rtek tylko normalnie sie ubierz... Wiesz o co chodzi :icon_razz:Cooo?? :icon_razz: ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no sio ze spamem :] lepiej jakąś reklame zróbcie napiszcie do znajomych bo na razie nas mało, co prawda mało nie znaczy źle, ale kobitek brakuje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Marcin SF, to weź swoją kobitę z domu :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 no sio ze spamem :] lepiej jakąś reklame zróbcie napiszcie do znajomych bo na razie nas mało, co prawda mało nie znaczy źle, ale kobitek brakuje :lalag: Marcin-- Ty ze swoimi licznymi talentami w temacie KOBIETA nie jesteś w stanie LASEK zachęcić!No nie wierzę :icon_mrgreen: :icon_razz: Będzie męskie party? To dobrze nie wróży :) --- Panowie -do roboty ;) Tylko Wrona miałby w tej sytuacji czyste sumienie i chłop mógłby spać spokojnie bo niańka Marcinowi zbędna gdy sami Faceci :buttrock: :icon_mrgreen: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ej no jak to męskie party, nie bedzie Cie Nulka :> PS co tu tak cicho :] przestało liczyć posty w imprezach to już nikt nie jest zainteresowany ? Jest duże prawdopodobieństwo, że niezależnie od pogody będą przynajmniej 2 motocykle :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ja nie wiem czy jade to stracili zapał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Adam - przecież Ty jedziesz :P -i nie widzę tego inaczej :P :wink: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No w końcu musze sie z Toba gdzies styknąć, bo sie ustawiamy, a spotkać sie nie mozemy :P Mam nadzieję tylko ze nie bede musial sprzedawać Bandziora, a w połowie listopada nie bedzie juz/jeszcze sniegu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Pewnie,że nie będzie śniegu - a nawet jak będzie to z tego co widzę Twój BAŃDZIOREK ma zamontowany płóg -więc nie masz czym sie martwić :wink: No w końcu musze sie z Toba gdzies styknąć, bo sie ustawiamy, a spotkać sie nie mozemy :wink: Mam nadzieję tylko ze nie bede musial sprzedawać Bandziora, a w połowie listopada nie bedzie juz/jeszcze sniegu :clap:Natomiast co do Naszego spotkania to mam nadzieje,że w listopadzie się uda :P - szkoda,że nie dałeś rady podjechać w ostatnią sobotę do Opoczna bo mieliśmy naprawde udany wypad. :wink: POZDRAWIAM - Przemo. :P Edytowane 30 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Brat rozbił samochód i oczywiście postawili mi wrak w ten sposób, że nie mam dostępu do moto... :/ Ani aku wyjąć, ani nowonabytych gmoli zamontować, ani paliwa dolać. Może coś w najbliższym czasie wymyślę, bo chciałbym jeszcze gdzieś skoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Adam, nie wiem czy wiesz, ale Przemo ma żone i córeczke :) ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Adam, nie wiem czy wiesz, ale Przemo ma żone i córeczke ha ha ha ha Tzn co? Że niby za córke mam sie brać, czy za żonę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tzn co? Że niby za córke mam sie brać, czy za żonę? :wink:Nie no tak napisalem bo zajechalo mi.....................no ten................tego..............no wiesz...........gejostwem :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Dzizas!? Gejostwem!? Fuj... chyba jakieś złe doświadczenia masz ze tak Ci sie kojarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Nie no tak napisalem bo zajechalo mi.....................no ten................tego..............no wiesz...........gejostwem :biggrin: :eek: :eek: :eek: Dzizas!? Gejostwem!? Fuj... chyba jakieś złe doświadczenia masz ze tak Ci sie kojarzy :D :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Klaudiusz a może Ty jesteś troszkę zazdrosny :icon_rolleyes: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi