przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Aśka czuj sie ZAPROSZONA :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nooo... Aśka ty lepiej popatrz czy czegoś nie przybyło na forum ;)czy chodzi o spam? :cool: Przemku-czuję się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czy chodzi o spam? :cool: Przemku-czuję się ;)No cóz moge powiedzieć a właściwie napisac (to ja sie czuję zaszczycony ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Sylwiaaaaa... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Może dopiszemy do listy Świra z Radomia :clap: Sylwiaaaaa... ;DSylwia już lula i pewnie śni o mnie :icon_mrgreen: he he albo i nie... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 jeezuuu ja myślałem,że tu takie zainteresowanie borkami, że przybyły 2 strony tematu, a tu się sex czat zrobił z misiami w dodatku i miodkiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Czekam na uprawnienia i posypią sie ostrzeżenia :bigrazz: p.s. Adam, planujemy w Sobote do Przemka lecieć, podłączasz sie? :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :biggrin: Koniec spamowania! poprosze o konkrety! gzie wiem , za ile i dokładnie date , bo szykuje sie spora grupa z Radomia i musze na kolektywie przedstawic plan działania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Konkrety: BORKI - czyli rozpoczynamy sezon ZIMA 2007/2008 Data:16/17/18 -11-2007 :biggrin: za ile: 102zł nocleg w hotelu (ale jak będzie konkretna lista to będziemy negocjowac!!!) w planie: wieczorek artystyczny przy ognisku - recytacja wierszy,czytanie książek i wiele innych atrakcji :biggrin: Edytowane 25 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Konkrety: BORKI - czyli rozpoczynamy sezon ZIMA 2007/2008 Data: 17/18 -11-2007 za ile: 102zł nocleg w hotelu (ale jak będzie konkretna lista to będziemy negocjowac!!!) w planie: wieczorek artystyczny przy ognisku - recytacja wierszy,czytanie książek i wiele innych atrakcji :crossy:Od 16-ego...................tak jak w Tytule :biggrin: Popraw sie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Poprawione- 16/17/18 - 11 - 2007 Od 16-ego...................tak jak w Tytule :) Popraw sie :lapad:no to od 16go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Może i ja też zawitam :lapad: Jak na razie to jest takie 50/50 :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 morze jest duże i szerokie, a w nim pływa ryba co się chyba nazywa :) dupa w troki i wpadaj :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 morze jest duże i szerokie, a w nim pływa ryba co się chyba nazywa :) dupa w troki i wpadaj :crossy:Nie odpisałem Ci wtedy na gg, bo mi coś wiadomości nie chcą dochodzić jak wysyłam :icon_mrgreen: Jeśli Maciek z Poznania mógłby mnie zabrać to się piszę :eek: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 B@rtek tylko normalnie sie ubierz... Wiesz o co chodzi :eek:Klaudiusz podłączam, przelećcie przez Koluszki jak wam sie chce, mam zarabista nalewke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi