I_Mat Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 coś koło 181cm - acha lepsze są 12V (tańsze w naprawach itp :) + mocniejsze oświetlenie)A tak BTW to 12V jest CHYBA tylko w SR50C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 i przy tym wzroscie Ci sie wygodnie jezdzilo ?? Hmm... bo ja mam ok 185 i nie wiem czy by bylo wygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 i przy tym wzroscie Ci sie wygodnie jezdzilo ?? Hmm... bo ja mam ok 185 i nie wiem czy by bylo wygodnie :-) ty jaki ty dragal jesteś :) ciekawe jak ty wygladasz na tej swojej jawce :lol: nie dotykasz kolanami kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Oj zeczywiscie wyglada to troche komicznie :-) A zebyscie widzeli jak jezdzilem na motorynie kumpla :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Oczywiscie ze na kraweznik wjedziesz. Co do ukladu to faktycznie lepsze sa 12v , bo w 6v (ja tak mam) na nowym akumulatorze w dzien to ich wogle nie widac, tylko w nocy z nich pozytek. Przynajmniej jakos klakson chodzi. Ja mam wzrost 170 okolo moze 2-3 cm wiecej. I dla mnie wygodnie, a o przyrodzenie mozna zadbac zlaczajac nogi, chyba ze dziewcczyna z tylu jedzie :) Skuter roxx Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Aha dalem za mojego 1500zl z 88 roku. A fotki moze niedlugo bede miec jak sobie kupie telefon z aparatem. Tak wogle jutro mam pogrzeb :cry: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 comfort to ja nie wiem was is das Jest to nrmalny simson' date=' tylko ma włącznik światła stop przy przednim kole, ma obrotomież, dwa lusterka i inne bajery jakich niemają inne[/quote'] ej chrzanisz. Nie wszystkie comforty maly obrotomierz, niektore endure tez mialy. Ja bym bral enduro, fajnie sie na nim wyglada Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 ej chrzanisz. Nie wszystkie comforty maly obrotomierzTroche tak, ale jednak mają obrotki, ale niewiem dlaczego jak widze jakiegoś comforta to nigdy nie widzę u niego obrotomieża :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 A nie mylisz przypadkiem simsona s51 z s53 ?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 m16 masz jakies kompleksy ze tyle tematow wypisujesz? na moj gust to niezly bajkopisarz jestes w jednym poscie brakuje ci kasy na jakies bzdety do jawki a tu takie kwoty podajesz opanuj sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 A kto ty jestes zeby mi mowic co mam robic ??Jestes na forum od paru dni i juz sie rzucasz :/Jak Ci nie pasuja moje tematy to ich nie czytaj i po problemie.Jesli bys przeczytal dokladnie te posty to bys wiedzial jak to jest z moja kasa.A zreszta co Ci do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 Uj zdrada, panie, zdrada. Zamieniać Jawkę na simaka. Uj nie ładnie. A propos:A kto ty jestes zeby mi mowic co mam robic ??Jestes na forum od paru dni i juz sie rzucasz :/ Mlody nie przeginaj, bo dopiero zacząłeś, a już się narażasz. Uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi