milosz-RR Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam,Po przebojach z ubezpieczalnią i sprawcą w końcu udało mi się kupić nowe moto. Wczoraj kupiłem litrowego gixera K4 czarno srebrnego. Rok prod oczywiście 2004 przebieg 16970km. Jeździ super, troche inna pozycja niż na 954, moc odczuwalnie większa. Narazie zrobilem 70km i cały czas mam banana na gębie. Pozdrawiam. Foty w linku: http://www.bikepics.com/members/miloszrr/04gsxr1000/ Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gratuluje! ładna sztuka;)Szerokości życzęPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Bardzo ładne malowanie. Podoba mi sie. Szerokie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gratulacje, niech służy bezawaryjnie i uważaj na siebie bo to Diabełek :biggrin: p.s. No i chyba trzeba te literki w Nicku "RR" zamienić na "GSX-R" :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Co za plastik... :biggrin: :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Piękna dzida :clap: Super sprzęt o świetnych osiągach :flesje: Naprawde szczerze gratuluje :lapad: Pozdrawiam i życze ogromnych wrażenień ;) Chociaż i pewnie bez moich życzeń masz ich do oporu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nooo Miłosz, piękna dzida. Ps. Na to już chyba trzeba mieć kartę woźnicy :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nooo Miłosz, piękna dzida. Ps. Na to już chyba trzeba mieć kartę woźnicy :icon_razz: ? Prawko na tramwaj czyli miejskiego przecinaka :cool: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wygląda jak piorun który właśnie walnął w ziemie. Lepiej tego nie pokazuj, bo ludzi pozabijasz :) Czuje że K4 będzie moim następnym celem.NIezłe cacko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 niezła dzida :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) za**bisty narazie moge jedynie pomarzyc o takim :) to wkoncu nic nie kosztuje :eek: szerokiej drogi i oleju w glowie pozdro :) Edytowane 18 Października 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Zajebisty Gratki :icon_evil: :) A co sie stalo z cebra? Skasowales, ktos Ci skasowal czy moze sie popsula :notworthy: (ups ... przeciez hondy sie nie psuja :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Honda umarła 1-go sierpnia, niestety brat miał wypadek. Opłakana i pogrzebana na allegro :icon_biggrin: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Widze ze tak samo jak u mnie Suzuki wyparlo Honde... Gratuluje nabytku i zycze Ci i Nam wszystkim zeby pogoda jeszcze byla jako taka. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Gdzie ta pogoda?? Wczoraj śmigałem 20 min i myslałem ze zamarzne brrrr :P Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi