Szpilka Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Aż ciarki przechodzą po plecach :):(:) co on zrobił z tego motora ?? Pojazd clowna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 nie no, faktycznie... jak można dać takie lusterka i światła odblaskowe?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Tak okrutnio popsutej valkiri jeszcze nie widziałem.To przebija tego pordzewiałego wild stara co tu ostatnio krążył.Wstydziłbym się stać obok czegoś takiego, a jakbym dostał taką valkirię przypadkiem to pierwsze co bym zrobił to wziął gruboziarnisty papier ścierny i zdarł ten pedalski lakier do metalu.No i kto widział żeby silnik złoty był.Pozazdrościć kolejnemu właścicielowi roboty w przywracaniu sprzęta do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak bym miał to moto,szybkie ogłoszonko do gazety......śluby,komunie..itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Lampek choinkowych mu brakuje A ilu jest takich co przerabiają Junaka na choppera?? Dla mnie wydaje się to nie poważneA to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczes Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Za mało frędzli.. więcej FRĘDZLI!!! :buttrock: mógł jeszcze felgi zapodać złote.. no i jakieś frędzle oczywizda :icon_rolleyes: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Hmmmm przesadzony... Jednak kilku moim kolezankom sie spodobal pozdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Na pewno jakiś Polonus z Chicago :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Przesadzacie, osobiście bardzo chętnie przyjąłbym ten motorek jako darowiznę i dało by się jeszcze z tego zrobić cacko, ale nie o tym chciałem pisać.Wyobrażcie sobie teraz na tym motorku piękną rudą amazonkę w czerwonej skórze z wstawkami białego i wszystko nabierze zupełnie innego wyrazu. :icon_exclaim: Edytowane 18 Października 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Wiocha, Wiocha, Wiocha :lalag: Wiem, że są gusta i guściki, ale to to jest BEZGUŚCIE !!!Tak spierniczyć taką fajną maszynę. Z drugiej strony jednak gdybym miał kilkanaście maszyn też bym eksperymentował, ale z GUSTEM Edytowane 18 Października 2007 przez waldas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A jakby lakierek niebieski, taki jak w Subarynkach.. I do tego stylizowane "666".. :lalag: :) :D Tak poważnie to połączenie chromu i czegośtam złotego mnie osobiście się nie podoba..Szczególnie w takiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 .Ale jak się komuś podoba to proszę bardzo Otoz to !!! :D Jak sie komus to podoba, ma kase i chce na tym jezdzic .... jego sprawa.Wszystko rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje.Troche tolerancji Panowie :) :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Krytykanci pokażcie zdjęcia waszych przerobionych motocykli, chętnie się pośmiejejemy i wytkniemy brak gustu :buttrock: Mi równiez styl przeróbki się nie podoba ale wydaje mi się, że było to robione dosyć dokładnie, w/g jakiegoś planu i zamierzony efekt został osiągniety. Mi ten sprzet przypomina Virago w wersji Gold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) pojechanie ze zlotem jest dosc odwazne, ale nie uwazam zeby bylo skazane na porazke. Problemem jest tutaj raczej to, ze nic do siebie nie pasuje. jak zloty silnik i wydechy, no to dlaczego srebrne lagi? skoro zlote migacze, to dlaczego srebrna lampa?Wydaje mi sie ze gdyby wszystko to co w oryginalnej vakyrii jest chromowane przerobic na kolor starego zlota, ale koniecznie w wersji zmatowionej, a lakier machnac czarny, lub bardzo ciemny - wpadajacy w czarny - braz, to efekt mialby szanse byc naprawde ciekawy. na ale tutaj... i jeszcze te fredzle :icon_mrgreen: wiem, wiem, co do fredzli nie ma neutralnych -mozne je tylko kochac albo nienawidzic, ale no naser mater - kochanie fredzli w takim kolorze jest techniczna niemozliwoscia... Edytowane 18 Października 2007 przez kfazimotor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No no na pewno oryginalny motocykl. Gościu musiał się nad nim troche napracować i za to trzeba mu chylić czoła a ze wygląda jak wygląda ja bym takiego nie zbudował dla siebie ale gusta sa rożne i się nie dyskutuje o nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi