ciemkanet Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 czesc wszystkim mam bike'a jak w temacie, niestety ostatnio miałem nieciekawą przygode, wychaczyłem szlif, było to przy małej prędkosci, ja cały ale motor uderzył w sciane przednim kołem i wygieły sie amory, koło, kierownica, połamały sie dzwignie hamulca i sprzegła, potraciłem kilka owiewek ..o gólnie cały przód jest do wymiany. sprawa polega na tym ze siedze w irlandii a tu zajebiscie ciezko jest dorwac jakiekolwiek czesci z drugiej reki. mam okazje kupic przod z yamaha fazer 600 '03. ma moze ktos jakies pojecie czy taki przeszczep jest mozliwy i czy nie wpłynie to na prowadzenie motocykla? z tego co wiem to jest lzejszy o jakies 10 kilo od tego z cebry. dodam, ze chyba przerobie go na jakiegos streeta takze nie ma co sie martwic o owiewki, chodzi mi o podzespoły i mechanike, czy bedzie to razem jakos współgrac.. jak ktos ma czesci które poszukuje to piszcie na mejla, [email protected] z góry dzieki za odpowiedzi i komentarze pozdro dla fanów 2kólek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Zacznij od pomiaru ramy.Demolka przodu mogła pociągnąć za soba deformację główki ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemkanet Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 w serwisie mówią ze jest ok, półka od amorów wyglada na nienaruszoną takze mozna przystępowac do jakiegos przeczepu .. w serwisie mówią ze jest ok, półka od amorów wyglada na nienaruszoną takze mozna przystępowac do jakiegos przeczepu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dlaczego nie kupisz oryginalnej uzywki z angielskiego czy niemieckiego EBay ?Przesylka do Irlandii nie kosztuje majatku. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) na Twoim miejscu szukałbym pewnej używki od F3, tak jak pisze Adam M. Edytowane 14 Października 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 jakbys jeszcze chcial z jakiejs hondy, to pol biedy. ale z jamki? bez sensu. bedziesz walczyl ze wszystkim - rzezba w gownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 witam znalazlem ten temat przy okazji chciałbym sie dowiedziec jakiego oleju uzywacie do przedniego zawieszenia :? ja mam cbr 600 F3 98 rocznik. szykuje mi sie wymiana uszczelniaczy i nie wiem jakiego oleju mam uzyc. Moze mi pomozecie ? czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi