Skocz do zawartości

WYDECH SLIP-ON

B&TCUSTOMS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To znaczy ze nie caly wydech tylko ze koncowa puszka (angole mowia end can) a poza tym sposob zakladania - nasuwa sie na stara rure - slip-on......

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

SLIP-ON-końcówka wsuwana na rurę wydechową

BOLT-ON- końcówka nakręcana na rurę wydechową

zapomniales dodac ze gdy kupujesz slip on to zazwyczaj wywalasz zawór wydechowy, co za tym idzie podobno traci moc w dolnym zakresie... ale przy 180 koniach jest to niezauważalne :D

WERA#111

zapomniales dodac ze gdy kupujesz slip on to zazwyczaj wywalasz zawór wydechowy, co za tym idzie podobno traci moc w dolnym zakresie... ale przy 180 koniach jest to niezauważalne

Własnie zamieniłem na SLIP-ON i zadnego zaworu nie wywalalem. Przy moich 110 konikach tez niczego nie zauwazyłem. Wręcz przeciwnie. Jakiś bardziej zwawy się zrobił :D

Własnie zamieniłem na SLIP-ON i zadnego zaworu nie wywalalem. Przy moich 110 konikach tez niczego nie zauwazyłem. Wręcz przeciwnie. Jakiś bardziej zwawy się zrobił ;)

niewywalałeś bo albo go niemialeś :notworthy: mowa tutaj o wszelakich gsxr yzf itp..

WERA#111

umnie tez zawor jest odpiety, ale tak zebym coś czuł nie za bardzo,no moze cos ,ale w sumie to chyba przewrazliwony jestem i nie chce mi si ezakałdac orginała zeby to sprawdzić. Wazne ze robi robote i banan na gebie jest.

pzdr

WITAM CO TO ZNACZY WYDECH SLIP-ON JAK ON CHODZI LUB JEST ZBUDOWANY

Z tym nickiem pytać się o coś takiego :icon_mrgreen:

Końcówki slip -on różnią się między sobą a to jak chodzą zalezy własnie od producenta, przeznaczenia danego wydechu itp.