B&TCUSTOMS Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 dokładnie chodzi mi z jakiego gatunku sie robi tacze hamulcowe stalowe i nierdzewne poniewaz chce sobie wyciać samemu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 nie wiem czy Ci się to opłaci, ale Cię podziwiam. Sam bym się takiego zadania nie podją ;) Życze powodzenia w wycinaniu, napewno Ci się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 z Twoim miejscu bym poszukał tarczy jednolitej, myślę że ludzie którzy zajmują się sprzedażą tuningowych tarcz będę mieli do takich rzeczy dostęp .Następnie dał na laser aby wycieli powierzony wzór Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthas89 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 to wszystko zalezy. Z reguły są stosowane tarcze ze stali chromowo-molibdenowej(CrMo) lub chromowej. Stosowane są też tarcze żeliwne i ceramiczne(ale to nie ta polka cenowa :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No nie wiem czy ktoś ci to zrobi dobrze,chyba że jakiś zakład produkujący tarcze.pomyśl czy przy hamowaniu tarcza nie zostanoe ci w klockach.Miałem już tak w samochodzie ,wada fabryczna tarczy i tarcza ładnie się okroiła na piaście.Na moto to na pewno glebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ciesz sie ,ze masz Kawę, jakbyś odpalał zimne suzuki to byś zawału dostał. :icon_evil: Jak to powiadają,Suzuki same stuki :cool: Pzdr z Twoim miejscu bym poszukał tarczy jednolitej, myślę że ludzie którzy zajmują się sprzedażą tuningowych tarcz będę mieli do takich rzeczy dostęp .Następnie dał na laser aby wycieli powierzony wzór myślę że niekoniecznie laser... moze być i cięcie strumieniem wody: deklarują że metal do 2cm tną w każdy wzór :( jeśli chcesz to mam numer gg do gościa który takie wycinanie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi