tra Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie wiem jak będzie w przyszłym roku, natomiast w tym roku nie było żadnego przymusu startów w pucharze w przeciwieństwie do Yamaha CUP. No ale w sumie bez sensu jest kupować moto w pakiecie sportowym i później nie startować... w takim wypadku faktycznie oferta Bogusławskiego będzie najlepsza. nie mozliwe naprawde nie bylo przymusu!!no to gra wiem ze 3 pakiet w gixer cup kosztowal 7300zł no to kupie motocykl byl to pakiet 4 za 37tys i wszystkie rzeczy sprzedam za 6tys komus kto bedzie chciał startować a za 31tys bede mial moto prosto z salonu:) może sie uda zobaczymy dzieki panowie wsumie to tez myśle nad kawa zx6r, bo r6 jest za droga wiec albo k7 albo zx6r!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Motocykl w pakiecie kosztował 42900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Motocykl w pakiecie kosztował 42900 no to 42900-7300=35600 wiec chyba nie bede kombinowal tylko kupie od boguslawskiego sliwa co sadzisz o modelu 2008???ps. gsx-r czy zx6r wedlug Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sliwa co sadzisz o modelu 2008???ps. gsx-r czy zx6r wedlug Ciebie? O K8 za wcześnie cokolwiek sądzić - trzeba toto zobaczyć na żywo, najlepiej się przejechać i dopiero będzie można coś powiedzieć. No ale nie sądzę też aby miałby być w jakimkolwiek stopniu gorszy od K6/K7 - pytanie tylko o ile będzie lepszy. Co do ZX-6R to za wiele o nim nie wiem - podobno jest strasznie wściekła, ale to tylko zasłyszana opinia. Najlepiej pójdź do salonu, przysiądź się, porównaj specyfikację techniczną i sam będziesz wiedział najlepiej :wink: Cenowo wychodzi najlepiej w każdym bądź razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 wsumie to tez myśle nad kawa zx6r, bo r6 jest za droga wiec albo k7 albo zx6r!! bierz kawę, jeździłem na k7, moto bardzo fajne, trochę mniejsze gabarytowo od mojej ninji, węższy, kolana trzyma się bliżej siebie i ogólnie siedzi sie bliżej kierownicy... ZX-6R to za wiele o nim nie wiem - podobno jest strasznie wściekła ooo tak :-) Moto naprawdę zaskakuje mocą, przy głębszym odkręcaniu jest bardzo brutalne, czuje się dreszczyk, nie ma tu miejsca na spokojne i płynne przyspieszanie. Przy ostrym odkręcaniu silnik wyje jak szalony a przednie koło nerwowo traci przyczepność nawet na trzecim biegu :-) Nie jeździłem jeszcze na cbr600rr, ale jeśli chodzi o R6, K7 i zx6r, ninja naprawdę wygrywa! i nie jest to zdanie osoby która posiada te moto, więc namawia do tego samego, nie....to naprawdę obiektywna opinia! Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 hehe jak masz szczescie to oferuja ci 1l K7 za mniej niz 40000 pln :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) hehe jak masz szczescie to oferuja ci 1l K7 za mniej niz 40000 pln ;) Ja zawsze mam szczęście.. uda się za mniej niż 35k ?? :D :) Masz jakąś ciekawą wizję? Edytowane 13 Października 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 hehe jak masz szczescie to oferuja ci 1l K7 za mniej niz 40000 pln :lalag: Ja zawsze mam szczęście.. uda się za mniej niż 35k ?? :icon_mrgreen: :flesje: Masz jakąś ciekawą wizję? własnie Bodzyn czekam na ciekawa propozycje poniżej 40tys chętnie kupie 1L!!! POMOZESZ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Co to za tajmenica,jak jezdzisz w GSXR Cup to masz mozliwosc zakupu 1000 K7 za 39tys.zl brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Co to za tajmenica,jak jezdzisz w GSXR Cup to masz mozliwosc zakupu 1000 K7 za 39tys.zl brutto. weś poczytaj a potem pisz takie rzeczy http://www.gsxr-cup.eu/pakiety.html cena 1L w GSXR Cup to 52900 odjąc od tego pakiet 3 daje 46600zł wiec gdzie te twoje 39tys chetnie za tyle kupie 1L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 jak chcesz to chetnie zalatwie ci za 41000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 weś poczytaj a potem pisz takie rzeczy http://www.gsxr-cup.eu/pakiety.html cena 1L w GSXR Cup to 52900 odjąc od tego pakiet 3 daje 46600zł wiec gdzie te twoje 39tys chetnie za tyle kupie 1LWez sie troche zainteresuj a potem pisz.Co za ku*wa 4um,sami madrale :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) weś poczytaj a potem pisz takie rzeczy http://www.gsxr-cup.eu/pakiety.html cena 1L w GSXR Cup to 52900 odjąc od tego pakiet 3 daje 46600zł wiec gdzie te twoje 39tys chetnie za tyle kupie 1L Tra ta oferta była skierowana dla przyszłych uczestników GSXR Cup i wtedy cena wynosiła 46600 po odliczeniu pakietu lecz po zakończonym sezonie uczestnicy tego pucharu otrzymali specjalną ofertę na zakup 1L K 7. Edytowane 15 Października 2007 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Tra ta oferta była skierowana dla przyszłych uczestników GSXR Cup i wtedy cena wynosiła 46600 po odliczeniu pakietu lecz po zakończonym sezonie uczestnicy tego pucharu otrzymali specjalną ofertę na zakup 1L K 7. aha takie buty!! hmm ale rozumiem że tylko te osoby moga kupić czy można taka przejmośc komus podarować??? do kiedy to wogole obowiązauje??? angel skąd mam takie rzeczy wiedzieć można napisać i wyjaśnić anie pisac ze 1L za 40tyś wystarczyo dopisać 2 zdania i wszystko by bylo jasne! ps dla zawodników z gixer cup po promocyjnej cenie były tylko 1L czy 600 tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 aha takie buty!! hmm ale rozumiem że tylko te osoby moga kupić czy można taka przejmośc komus podarować??? do kiedy to wogole obowiązauje??? nie można "odstąpić" tej oferty. Oferta jest ważna do wyczerpania zapasów - ile motocykli zostało przeznaczonych do tej promocji - nie wiadomo.ps dla zawodników z gixer cup po promocyjnej cenie były tylko 1L czy 600 tez? tylko lytry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi