rafael Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 hmmm...ciekawe :crossy: stoi miesiąć to już jest coś nie tak? kolega sprzedawał yz po remoncie prwie poł roku a była w dobrym stanie... :crossy: no tylko przy kupnie 4t trzeba uważać bo jak trafisz na minę to koszty nie bedą takie jak w 125 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 motory sie u nas ciezko sprzedaje , trwa to nieraz o wiele dluzej niz miesiac, kumpel sprzedawal aprille 125 prawie rok a byla jak nowa, pojade chyba ogladnac kdx, bo jest blisko, takze mile widziane sa wasze opinie na temat tego moto, a ten klx co mi lesnik18 dales namiar, fajny ale daleko, pol polski bym musial przejechac :/ , zrazilem sie do takich dalekich wyjazdow po cokolwiek jak jezdzilem za autem do niemiec, porazka, takze ten sezon poducze sie na 2t zwlaszcza ze to ma byc moj pierwszy motocykl a w miedzy czasie bede szukal klx gdzies w okolicy, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Co sądzicie na temat tego moto? Warte swojej ceny? I czy to jest na pewno rocznik 2001 bo z mocą to przesadził. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M789645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Z mocą lekko przesadził-fakt ,z przednią opona rownież:/Pozatym prezentuje się godnie.Ps Yadt planujesz przesiadke na super moto?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 kurde w 2001 wydaje mi się że był juz inne plastiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Od razu kupiłbym koła enduro a SM sprzedał. Ale okazało się, że po moto musiał bym zrobić 1000km więc odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 zastanawiam sie co kupić suzuki dr125 czy yamahe dt 80 co lepsze.jakie są dane techniczne tych motorów? do 2220zł :) :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) dobra, szykuje sie znowu na ogledziny kolejnego moto, tym razem tego kdx wlasnie : http://moto.allegro.pl/item369796449_kawas..._cr_wr_mtx.html dzwonilem do wlasciciela zeby sie umowic na ogladniecie i niby powiedzial tak jak w opisie aukcji ze wszystko powymieniane, ewentualnie opone z przodu mozna by zmnienic no i przy myciu zdarly sie naklejki KX ale to akurat nie ma znaczenia, wiec znowu chcialbym pozbierac od was info o tym moto, czy to dobry wybor, na co zwrocic uwage , czy to dobra cena za taki moto itd pogmeralem i znalazlem wiecej zdjec tego akurat motocykla z ogloszenia na bikepics, jest tych zdjec az 3 strony, miedzy innymi z remontu, wiec moze ktos na ich podstawie cos mi powie ciekawego o nim : http://www.bikepics.com/members/lukaszlon/93kdx125/ dzieki i pozdro Edytowane 31 Maja 2008 przez wojju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) to jest moto kolegi tutaj z forum lon_91 czy cos takiego Edytowane 31 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 rzeczywiscie z forum jest, poprzegladalem posty i w sumie nie znalazlem nic podejrzanego w histori tego kdx, kupil od kogos z tego forum, wiem tez za ile :) , rzeczywiscie remoncik byl, byl jakis problem z przegrzewaniem sie, jedyne co mnie martwi to to ze pali wiecej niz 7l, dziwne ze motocykl o takiej malej pojemnosci i wadze moze lykac 8l przy spokojnej jezdzie, mam auto co mi tyle pali w trasie jak sie postaram a ma moc takiego 2t x5, pojemnosc x15 i wage x13 :) , w terenie niech by sobie palil nawet 12 i wiecej bo to bedzie pare godzin w tygodniu, tylko te dojazdy do pracy, najwyzej bede sobie pyrkal do pracy relaksacyjnie a wyzywal sie w lesie, moze da sie zbic troche to spalanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 zastanawiam sie co kupić suzuki dr125 czy yamahe dt 80 co lepsze.jakie są dane techniczne tych motorów? do 2220zł :) :) :buttrock: :biggrin: Ja jezdze Suzuki. I powiem ci ze jak mi jedbnoł pierscien zgarniający to czekam juz 2tyg i bede musiał jeszcze 10 dni poczekac az dorobią. Ja jestem strasznie wku**wiony na Suzuki a DR juz napewno nigdy wiecej niekupie. Bierz lepiej DT. No chyba ze chcesz z 2 miechy na czesci czekac tak jak ja teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 a jaka to gore planujesz zdobyć? Szczebel czy Luboń? Szczebel.A skąd jesteś że znasz te góry?? Ja jezdze Suzuki. I powiem ci ze jak mi jedbnoł pierscien zgarniający to czekam juz 2tyg i bede musiał jeszcze 10 dni poczekac az dorobią. Ja jestem strasznie wku**wiony na Suzuki a DR juz napewno nigdy wiecej niekupie. Bierz lepiej DT. No chyba ze chcesz z 2 miechy na czesci czekac tak jak ja teraz. włochaty mogłeś natrafić na doje***y egzemplarz!!! :) :) a jaką dr 125 ma moc bo na allegro to każdy inaczej pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wlochaty pierscieni sie nie dorabia , bo po pierwsze malo dadza, a po drugie sa marnej jakosci , lepiej kupic odrazu tloczek np wiseco albo wossner i zrobic szlif. 125 w 4T ma cos ok 15 koni. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No ja mam dorabiane na politechnice Łódźkiej. Zleciłem to w sklepie Larson w Olesnicy,daje gwarancje ze pierscienie musza chodzic. Ja tam niegdy czego takiego nierobiłem wiec niewiem, powiedział ze bedzie chodzić. Wiesz ogólnie mam w dobrym stanie cylek i tłok ale pierscienie były juz zjechane i widocznie zaczoła duzo oleju pobierac a tamci kolesie co od nich upowałem nieumieli sobie poradzic dlatego sprzedali tak tanio (to 97rok z papierem po pierwszym przeglądzie, za 2tys) No ale trudno,zobaczymy czy bedzie chodzic. A co do suzi to ogólnie dobry motocykl,mi na przełozeniach na moc spali koło 4L ale ostro deptam. Za małe pieniądze mozesz kupic młoda i zadbana dr. Moim zdaniem warto brac to moto,ale najlepiej kup dobre zeby chodziła na 100% bo mozesz (ale niemusisz,ja mam) problem z czesciami do DR. ogólnie fajnie sie smiga,no ale jesli pragniejsz więkrzych wrazen to napewno nie DR 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A co do suzi to ogólnie dobry motocykl,mi na przełozeniach na moc spali koło 4L ale ostro deptam. Za małe pieniądze mozesz kupic młoda i zadbana dr. Moim zdaniem warto brac to moto,ale najlepiej kup dobre zeby chodziła na 100% bo mozesz (ale niemusisz,ja mam) problem z czesciami do DR. ogólnie fajnie sie smiga,no ale jesli pragniejsz więkrzych wrazen to napewno nie DR 125. a w czym jest lepsza dt od dr???ILe przełożeń ma DRka??? :buttrock: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi