Strzalek Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Po pierwsze albo nie jest to rocznik 98 albo nie jest to KLX 250 (poznasz po numerze ramy), bo produkowali je chyba do 96 roku, później były 300. Po drugie wygląda na nieco zużyty :icon_evil:250 i 300 były produkowane spory czas równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 a czy ktos z was posiada suzuki RMX 50??? bo nie wiem czy to jest dobry motor do lasui na drogi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) U mnie kolo w mieście ma rmx 50. Wygląda na seryjny silnik bo to w ogóle nie chce jechać. Raz obczaiłem, że gdy przejechał 15m to już zapinał 4bieg a pałował go ostro. Nie wiem czy on taki dojechany. Już bym wolał skutera. :P Edytowane 13 Października 2007 przez karolb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jeśli chcecie kupić moto nowe lub w bardzo młodym roczniku to radze ściągnąć coś z USA, ja bym tak zrobił dla przykładu: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-DRZ-...1QQcmdZViewItem Link do strony gościa który mieszka w okolicach Chicago, zajmuje się on sprowadzaniem moto z USA do Polski: http://www.autogielda.pl/motoryzacja/motoc...n&tbk=on&tbd=on Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jeśli chcecie kupić moto nowe lub w bardzo młodym roczniku to radze ściągnąć coś z USA, ja bym tak zrobił dla przykładu: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-DRZ-...1QQcmdZViewItem Link do strony gościa który mieszka w okolicach Chicago, zajmuje się on sprowadzaniem moto z USA do Polski: http://www.autogielda.pl/motoryzacja/motoc...n&tbk=on&tbd=on Faktycznie ciekawa sprawa-świetne ceny za dobre roczniki :bigrazz: Ciekawi mnie tylko ile wychodzi koszt transportu motocykla no i jaką mamy pewnośc że dotrze cały z papierami itd.Sam umiem angielski mógłbym sam zadzwonic do sprzedającego -ma ktoś namiary do gościa ktory sprowadza moto z tamtąd bo na tym linku cośś..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) co wiecie o firmie gillera?? cross\enduro????? model chyba rk caniball albo co tylko wiecie o gilerze 50 cross\enduro??? :D Jakie czesci do gilery pasuja??? czy to prawda ze derbi?? PROSZE PISAC CO WIECIE:D z gory dzieki Edytowane 17 Października 2007 przez Filip_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 niepolecam,, kiedys widzłem jak to jezdzi, i te bzyki mozna zatwierdzic w klasach simsona i motorynki,, ja bynajmniej bym sobie tym głowy niezawracał! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 moze ktos jeszcze zasugereruje cos ciekawego o gilerze :icon_exclaim: z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam ja was :icon_rolleyes:) Jaki motocykl byscie i zaproponowali. Głównie jezdzze tak 50% asfalt i 50% lekki teren ;) Pojemnosc do 250 (jak 250 to w 4T ) i cena do 5500zł Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 DR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 siemado tego co szuka 50tki, gilera - szrot, najczesciej 3 biegowy jezeli chodzi o model rc (jezdzilem, a raczej ehh...bez komantarza totalne 0)suzuki , nie wiem nie wyrazam sie ale silnik jakis chyba suzuki, nie zaden minarelli.polecam derbi sende (po 2001 roku - nowy model, do 4 tys kupisz)albo aprilie rx 50 tez dobra i zawieszenie USD z przodu, jak na 50 super Ktos jeszcze pytal o motor do 4000tys zeby bral samochodzy w miescie i zeby mozna bylo zarejestrowac to polecam kawasaki kmx/kdx, yamahe dt 125 albo aprilie rx (125 - 33KM, USD, 107kg) do 4tys. kupisz spokojnie a o samochody sie nie buj bo te motorki sa lekkie i maja do setki okolo 7-8 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) witam.Chcialbym sie dowiedziec czegos na temat tego motorku http://allegro.pl/item255304282_kawasaki_k...50_polecam.html, (jaka moc i inne parametry) i czy cena jest dobra, oraz czy to jest naprawde rocznik 94? Z gory dziekuje i pozdrawiam jabol115 Edytowane 19 Października 2007 przez jabol115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2tec Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam mam pewien problem;] mam 180cm waze 75 kg i nie posiadałem wczesniej zadnego moto :D teraz na nowy sezon zamierzam cos kupic i sie zastanawiam. spodobały mi sie bardzo fullcrossy tylko że boje sie ze bedzie za mocny wiec zastnawiam sie nad kawasaki kmx. wiec pomózcie mi cos wybrac, :bigrazz: chce aby moje przyszłe moto z łatwoscia wyrywało ziemie w górapozdrawia, :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam mam pewien problem;] mam 180cm waze 75 kg i nie posiadałem wczesniej zadnego moto :notworthy: teraz na nowy sezon zamierzam cos kupic i sie zastanawiam. spodobały mi sie bardzo fullcrossy tylko że boje sie ze bedzie za mocny wiec zastnawiam sie nad kawasaki kmx. wiec pomózcie mi cos wybrac, :biggrin: chce aby moje przyszłe moto z łatwoscia wyrywało ziemie w górapozdrawia, :icon_mrgreen: :crossy: Jesli to twoje pierwsze moto to zdecydowanieKMX ewentualnie DTpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 moze ktos jeszcze zasugereruje cos ciekawego o gilerze :wink: z gory dzieki Gilera rcr, smt to to samo co derbi senda. Mówie o gilerze podejrze po 2000 roku.Nowa aprilia rx to też do samo co derbi senda. Nie mam pewności co do silnika, ale raczej to to samo, bo gilera, derbi, a teraz i aprilia należą do piaggio. Z enduro 50ccm warto brać honde hm lub aprilie rx (nie tą najnowszą) Michałek1992 proponuje supermoto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi