Kropek1984 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam,Jelsi takie pytanie juz gdzies jest to przepraszam, ale go nie znalazlam:/Panowie i Pani prosze o pomoc, przymierzam sie do wlasnego motocyklu, mam 163 cm wzrostu, wiec za wysoka to nie jestem, no i tu zavzyna sie problem co kupic na poczatek dla kobiety?Osobiscie marzy mi sie drag star, ale nie wiem. Yamaha 750 jest za duza, Bandit mi sie nie podoba:/ Kawa taka ooo, zreszta mysle nad czyms bardziej szosowo-turystycznym.Ewentyalnie Virago ale tez nie wiem, co wy byscie doradzali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) zreszta mysle nad czyms bardziej szosowo-turystycznym. Hornet, Fazer, ER500, xj600, gs500, xj600 itd - Zalezy od kasy i doświadczenia, domyslalem, ze to 1 moto :banghead: Edytowane 28 Lutego 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 jak zwykle w takich przypadkach stwierdzam, że najwyraźniej słabo szukałaś... jeden link, oraz na przykład taki wątek z działu amazonekjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A może Kawasaki Ninja 250R - nówka za 14,9 tys ?http://www.kawasaki.pl/model.php?id=264Jak ktoś lubi ten styl to fajniotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam.Marqe, a co myślisz o hondzie CB 600F hornethttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M512778Nowy model w cenie bandita, no i byłoby Ci w nim do twarzy.Jeżeli coś z owiewką, to CBF 600S ale nie wiem czy jest w twoim guście.Po0zdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Marqe, a co myślisz o hondzie CB 600F hornet zwyczajowo dodam, że 100KM do nauki jazdy uznawane jest zasadniczo wśród ludzi obeznanych za nieco zbyt dużo...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 w odpowiedzi na pytanie zadane w temacie : ładny :P Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 zwyczajowo dodam, że 100KM do nauki jazdy uznawane jest zasadniczo wśród ludzi obeznanych za nieco zbyt dużo...jsz Witam.A to chodzi o moto do nauki jazdy ? No to chyba nie jestem w temacie! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 zwyczajowo dodam, że 100KM do nauki jazdy uznawane jest zasadniczo wśród ludzi obeznanych za nieco zbyt dużo...jsz Horneta 600 bez problemowo da sie zdlawic do 34 KM i jest to najlepsze wyjscie :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 zwyczajowo dodam, że 100KM do nauki jazdy uznawane jest zasadniczo wśród ludzi obeznanych za nieco zbyt dużo...jszJeszua ty masz jeszcze sile walczyc z wiatrakami..... bo to przeciez juz wogole do ludzi nie trafia ;) Witam.A to chodzi o moto do nauki jazdy ? No to chyba nie jestem w temacie! :crossy:To taki moto na ktorym osoba poczatkujaca (czyt.nowicjusz czyli bez doswiadczenia) ma duzo mniejsza szanse zrobienia przede wszystkim sobie krzywdy podczas "stawiania pierwszych krokow" w jezdzie motocyklowej. Horneta 600 bez problemowo da sie zdlawic do 34 KM i jest to najlepsze wyjscie :buttrock:W Niemczech to jest pewnie duzo bardziej popularne niz w Polsce a co za tym idzie cena takiego czegos moze byc spora u nas. A czy w Niemczech sa dostepne takie zestawy na rynku wtornym i jak ksztaltuja sie ceny? (Tak orientacyjnie bo wiadomo ze do roznych modeli roznie to kosztuje). Bo na allegro nigdy takiego czegos nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam.PaleSatan dzięki że mnie uświadomiłeś,ale z postów Marqe wynika że nie jest nowicjuszem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Nie ma sprawy przynajmniej sie do czegos przydalem :) Dziewczyna co zalozyla ten temat juz pewnie jest doswiadczona poniewaz byl on zalozony 3 lata temu :P Wiec pewnie juz moto kupila :P. A my staramy sie odpowiadac na ten post dodany calkiem niedawno z ktorego nie wynika ze autorka ma duze doswiadczenie. Witam,Jelsi takie pytanie juz gdzies jest to przepraszam, ale go nie znalazlam:/Panowie i Pani prosze o pomoc, przymierzam sie do wlasnego motocyklu, mam 163 cm wzrostu, wiec za wysoka to nie jestem, no i tu zavzyna sie problem co kupic na poczatek dla kobiety?Osobiscie marzy mi sie drag star, ale nie wiem. Yamaha 750 jest za duza, Bandit mi sie nie podoba:/ Kawa taka ooo, zreszta mysle nad czyms bardziej szosowo-turystycznym.Ewentyalnie Virago ale tez nie wiem, co wy byscie doradzali?? Czasami warto spojrzec na daty :) Edytowane 2 Marca 2008 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 mysle ze gs na poczatek jest ok. troche posmigasz i sie oswoisz a pozniej zawsze mozesz zmienic na jakiegos szerszenia, fazera czy bandziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 jako że u mnie na chwile zawitała wiosna widziałem 3 lachony na hayabusach :icon_mrgreen: widok niezapomniany :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Na początek dla dziewczyny to tylko ładna R6 :) Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi