zappa Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dopiero wróciłem... patrzę i... oczom nie wierzę!!! KUPIŁAŚ! SUPER! Gratuluję :biggrin: Rób jak najszybciej to prawko co byś bez stresu polatała. Ja też się już nie mogę doczekać :icon_question: I.... nie będę ukrywał, że trochę Ci zazdroszczę, że już możesz dosiadać "swojego faceta" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 balem sie ze nie spodoba Ci sie . ale ciesze sie ze jest ok.szerokosci zycze ;)do zobaczenia gdzies tam...:) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Gratulacje Asiu. Nareszcie. No i dbaj o tego swojego nowego faceta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Przewidujesz jakieś "plecaczki" na nim? Nigdy nie jeździłem z kobietą za "kółkiem" 2oo hmmm :buttrock: :) :icon_mrgreen: Czy może Twój przystojniak będzie zbyt zazdrosny ;) :icon_razz: Gratulacje, dbaj o niego, nie pal gumy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Fajny sprzęcik :P Zapodaj więcej ciekawych fotek Szerokości :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ooo Aska co pisze na różowo też cosik kupiła i bardzo dobrze, tak trzymać :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wczoraj oglądałem na żywo - no nawet nieźle zrobiony po tym dzwonie czołowym z samolotem..... Trochę pospawany, podmalowany, małe braki (pierdułki, zaciski, boczek, jednego gaźnika nie ma - do zrobienia), chodzi na 2 garach, jak sie rozgrzeje to na 3 ale mysle ze to brak tego gaźnika. Ogółem ktoś go nieźle podpicował. PS A tak poważnie to na prawde wygląda nieźle i orginalnie - bardzo ładny motocykl :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Trochę sztrucel ;) ale widać, że na salonach użytkowany :) .Bawcie się dobrze razem :bigrazz: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No Aśka gratuluje, teraz bedzie mi razniej EDIT. Dawaj wiecej fotek !! fotki postaram się popstrykac w tym tygodniu i wrzuce jak najszybciej :] Dopiero wróciłem... patrzę i... oczom nie wierzę!!! KUPIŁAŚ! SUPER! Gratuluję Rób jak najszybciej to prawko co byś bez stresu polatała. Ja też się już nie mogę doczekać I.... nie będę ukrywał, że trochę Ci zazdroszczę, że już możesz dosiadać "swojego faceta" prawko mam nadzieję, że za jakiś miesiąc wyląduje już w moich przeszczęśliwych łapkach, to akurat może w międzyczasie uda się go doprowadzić(technicznie i urzędowo)do stanu używalności :biggrin: No i dbaj o tego swojego nowego faceta to na pewno!! :icon_evil: Przewidujesz jakieś "plecaczki" na nim? Nigdy nie jeździłem z kobietą za "kółkiem" 2oo hmmm Czy może Twój przystojniak będzie zbyt zazdrosny najpierw to ja się sama nauczę jeździć, a później rozważę możliwość jeżdżenia z plecaczkiem :bigrazz: rozumiem, że jestes chętny? :) Trochę sztrucel ja Ci dam sztrucel, cholera jasna!!! :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Brawo!!! Piekna sztuka no i naked!! Dawaj ładne foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Garażowany? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Garażowany? :bigrazz: tak na kabatach :)motocykl bardzo fajny i przyjemny, choć nie dał się postawić na koło :) pali od pierwszego pychu dwóch osób (akumulator do wymiany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 właśnie mi go przywieźli. jest lekko obity, trzeba kupić akumulator i oczywiście wstawic do serwisu, ale jest MÓJ i jest piękny :D :D :lalag: Ech Aska, Aska ....Takiego starucha sobie wybralas !!! :banghead: Jak Ty przy nim wygladasz ??? jak wnuczka z dziadkiem ??? :clap: I pewnie do baku musisz mu viagry z kilogram wrzucic :lalag: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Takiego starucha sobie wybralas !!! :lalag: ja Ci dam starucha!! :clap: Toż to mój rocznik....teraz czuje sie jakos staro... :D :D No to Asiu jeszcze raz milej jazdy na przystojniaku ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No ładne CACKO! gratuluje. zacnie, zacnie. dasz pojezdzic?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi