Aśka Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 właśnie mi go przywieźli. jest lekko obity, trzeba kupić akumulator i oczywiście wstawic do serwisu, ale jest MÓJ i jest piękny :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_razz: póki co tylko jedna fotka, bo nie miałam jeszcze czasu się nim nacieszyć http://img341.imageshack.us/my.php?image=radianuj1.png a jest to dokładnie ten motocykl http://www.allegro.pl/item251358048_yamaha...la_kazdego.html no to teraz jeszcze prawko i wyruszam na ulice :crossy: życie jest piękne :evil: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 i oby tak było zawsze! Gartulacje i zafunduj mu porządny pobyt w SPA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 zafunduj mu porządny pobyt w SPA :icon_mrgreen:sie wie! o swojego faceta trzeba dbać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Gratuluje Asiu! Ciesze sie, ze sie cieszysz :icon_twisted:Teraz muszisz koniecznie nam go przedstawic osobiscie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Kągratulejszyn :icon_mrgreen: Świetny motocykl :icon_twisted: Dasz pojeździć nim na gumie? :icon_razz: Edytowane 6 Października 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 sie wie! o swojego faceta trzeba dbać :icon_razz: Zadziwiające : kobieta, a tak mądrze mówi :icon_mrgreen: żeby był wierny i wieczny, żeby drogom się nie kłaniał ... :icon_twisted: itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 fajny sprzęcik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ha ha ha ha wiedziałem :crossy: Asiek, gratulacje, niech sie dobrze sprawuje i dogadza tobie :) p.s. Czy dzisiaj na Ognisku go przedstawisz? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 gratki, nie ma to jak klasyczny do bólu naked :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgen2407 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 właśnie mi go przywieźli. jest lekko obity, trzeba kupić akumulator i oczywiście wstawic do serwisu, ale jest MÓJ i jest piękny :icon_razz: :buttrock: :bigrazz: póki co tylko jedna fotka, bo nie miałam jeszcze czasu się nim nacieszyć http://img341.imageshack.us/my.php?image=radianuj1.pnga jest to dokładnie ten motocykl http://www.allegro.pl/item251358048_yamaha...la_kazdego.htmlno to teraz jeszcze prawko i wyruszam na ulice ;)życie jest piękne :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: witam gratuluje dobrego zakupu motocykla mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z jazdy do zobaczenia na trasie zycze powodzenia Jurgen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No to miłej jazdy na tym przystojniaku! :buttrock: Szerokosci..i oby gumy nigdy nie zlapal :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadziu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :clap: Gratulacje i szerokiej drogi życzę :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No Aśka gratuluje, teraz bedzie mi razniej :lalag::D EDIT. Dawaj wiecej fotek !! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Czadowy! :bigrazz: Wielu uciech z ujeżdżania życzę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Gratuluje zakupu Aśka :bigrazz:. Miłego śmigania. Pozdrawiam, crasch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi