cross21 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tak jak w tytule. Która firma jest lepsza i robi lepsze łańcuchy? Łańcuch do Mtx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 CZ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 przeszukaj archiwum. iris= guma z majtek(tak w skrocie) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Obydwa to dziadostwo :) Na napędzie nie ma co oszczędzać, bo jak kupisz gówno to i tak potem zapłacisz drugi raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja sie przejechałem na oryginalnym diddzie... a kupiłem tanie RK i jest narazie ok;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) ja kiedys mialem w xj 600 73KM łańcuch firmy CZ - polecam bo przez 10 tyś naciągałem go raz. tyle ze byl to łancuch 530 a moc aż nie taka duża ale mimo wszystko polecam. teraz mam YBN najzwyklejszy w DR i szybko sie wyciąga mimo malej mocy. pozdro Edytowane 4 Października 2007 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Oba kiepskie. Celuj w DID, RK, VAZ, Regina itd. CZ trudno mi powiedzieć, nie testowałem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) co do vaza to sie moge wypowiedziec, moj ma 10tys km, jeszzcze troche i nawet stryczka z neigo nie zrobie.... ale za kompletny naped zaplacilem 250zl, mysle ze w mtx sprawdzi sie zarowno CZ jak i VAZ, YBN mailem w MZ 250, nic specjalnego.... Edytowane 5 Października 2007 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 iris w hondzie mt 5 po 5 tys km byl do wywalenia, ybn w rs 50 po 6 tys do smieci :icon_mrgreen: polecam dida :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Irys to super złom,wiem bo mam-po każdej jezdzie czeba go naciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi