Mutomb Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Od niedawna dostępne są materiały o Long Way Down :cool: http://www.longwaydown.com/http://www.bbc.co.uk/longwaydown/ Mozna juz ogladac relacje z LONG WAY DOWN. Na osiolku dostepne sa juz 2 pierwsze odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Na TVN Turbo od 2 marca zaczynają emisje??? Jak jadłem obiad to sie zakrztusiłem z zachwytu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tak dokladnie od 2 marca beda emitowali na TVN Turbo owy material :flesje: jak to uslyszalem ogladajac ow program to zrobilem taka mine -----------> :flesje: a pozniej :icon_biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 WitamKsiążki nie czytałem ale film obejrzałem.Uważam, ze z takim zapleczem i na nowych motocyklach większość tu piszących spokojnie by tą trasę objechało. Mowa o najgorszym odcinku z Ukrainy do Magadanu bo reszta to lajcik.Prawdziwym wyczynem jest to http://kamczatka2004.blogspot.com/2007/06/...otocyklowa.htmlW dwie osoby na starym motocyklu zdany sam na siebie to jest wyczyn.Pełen szacunek dla ŁysolaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jura-HQV Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Emitują w odcinkach na TVN Turbo, w niedzielę o 13 godzinie, a potem są powtórki w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Uważam, ze z takim zapleczem i na nowych motocyklach większość tu piszących spokojnie by tą trasę objechało. Mowa o najgorszym odcinku z Ukrainy do Magadanu [...]Większość może nie, ale część pewnie tak. Nie zapominajcie o czynniku psychologicznym, stanie zdrowia i ogólnej kondycji zdrowotnej, które jest kluczowy dla powodzenia długich wypraw. Osobiście doświadczyłem nieprzyjemnej sytuacji podczas wcale nie długiej wycieczki rowerowej kiedy jeden z uczestników wymiękł (później okazało się że gość ma cukrzycę o czym nie wiedział) z wyczerpania jakieś 30km przed "metą" i nie było innego sposobu na dokończenie niewinnej niedzielnej przejażdżki jak wezwanie pogotowia, kolesia, który zabrał rower itp pierduł.Drugi przypadek miałem ja sam, kiedy w Biłgoraju uszkodziłem sobie kolano. Dopedałowałem jedną nogą do Zamościa, gdzie musieliśmy przenocować. Rano czułem się dobrze więc ruszyliśmy dalej w kierunku Lublina, niestety w Krasnystawie znowu się kolano odezwało, więc znów na "jednym garze :smile:" dokręciłem do Lublina, skąd rejterowałem się PKS'em.Ja wiem, że wszyscy jeseśmy fajne chłopaki, ale bierzmy sobie pod rozwagę odrobinę chociaż pokory jeśli mamy zamiar zmagać się z własną fizjologią lub siłami natury. pozdr Edytowane 14 Marca 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Jako archeolog rzemieślnik odkopuję! Mam: Long Way Round ENG Long Way Round PL (rmvb) Long Way Down ENG się ściąga: Long Way Round PL avi Kto chce ściągać LWR avi proszę o kontakt na PW dam linki stronę gdzie jest do ściągnięcia bo widzę, że jest upload od pewnego czasu na 0 czyli chyba się skończyło zainteresowanie tematem a ja mam po 80% ściągnięte.... :banghead: :icon_evil: :banghead: Edytowane 25 Lutego 2009 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jest jeszcze Race to Dakar i By any means -czy ktos to widzial / czytal? LWR i LWD udalo mi sie obejrzec, ksiazke o LWR tez przeczytalem - 3 dni ;) Fakt, film troche inaczej opisuje pewne wydarzenia (a moze to po prostu kwestia montazu), niemniej jednak pomijajac cale to wsparcie techniczne obie wyprawy byly czyms naprawde ok :) Wiadomo, ze co innego jechac samemu/w grupie/ ze wozem technicznym - niemniej jednak to wszystko jest przygoda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jest jeszcze Race to Dakar i By any means -czy ktos to widzial / czytal? LWR i LWD udalo mi sie obejrzec, ksiazke o LWR tez przeczytalem - 3 dni ;) Fakt, film troche inaczej opisuje pewne wydarzenia (a moze to po prostu kwestia montazu), niemniej jednak pomijajac cale to wsparcie techniczne obie wyprawy byly czyms naprawde ok :) Wiadomo, ze co innego jechac samemu/w grupie/ ze wozem technicznym - niemniej jednak to wszystko jest przygoda :crossy: Widział i ma ;-) Race to Dakar oglądałam z zapartym tchem, chociaż jest to bardziej dokumentacja dla potencjalnych przyszłych dakarowców. Pokazuje przygotowania i procedury z punktu widzenia laika. "By any Means" jest totalnie odjechane i z motocyklami ma mniej wspólnego niż dotychczasowe produkcje Boormana. Wszystkie pozycje od Long Way Round po By Any Means mają jedną przydatną rzecz - dość drobiazgowo pokazują przygotowania do kolejnych wypraw, co pozwala nam uzmysłowić sobie o ilu sprawach trzeba pamiętać zanim się gdzieś pojedzie. Całe święta BN spędziłam oglądając te seriale i powiem krótko - to uzależnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi