mahermnih1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jestem zmuszony kupić nowy tłok ale obawiam sie aby nie kupic kolejnej gównianej części zamiennej.(kupiłem przerywacz którego ze względu na to że był kompletnie inny niż oryginał nie dało sie założyc)Mam pytanie czy rozrużnia sie jakies tłoki czy są lepsze i gorsze ?? tłok wsk 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 http://almot.com.pl/index2.htm zakładka produkcja te napewno są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 kolego, zmień sklep ;p tłoki do WSKi można kupić rzemieślnicze, lub fabryczne. Różnica w cenie spora, ale naprawdę warto zainwestować w fabryczny. jak by co to pisz na priva :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 poszukaj w starych sklepach polmozbytu.czasem mają części sprzed 25 lat zapakowane tylko montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Polecam tłoki z Moto Impex`u (Solec Kujawski). firma z rodzinnego miasta. Zawsdze od nich brałem tłoki. Szlif tez dawałem do nich i jak spasowali to normalnie bajka. nigdy sie nie zatarł. Zadnych problemów itp. W necie szukaj sklepu Skuter z Dębicy. Też polecam. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi