JareG Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...jest taki, że i tak wszyscy skończycie na GSach :icon_twisted: Ja tam wolalbym LC8.. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ja równiez zamieniłem motocykl ktory nie skrecał i nie hamował i nie przyspieszał ( shadow 750) na cos co robilo wszystko co wczesniej wymieniłem (seven fifty) . armatura czasem dla funu ale to juz temat zamkniety :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...armatura czasem dla funu ale to juz temat zamkniety :) No dokładnie tak... fajnie by było czasem się armaturą... albo wręcz golasem przejechać... 1-den motocykl na wycieczki wyjazdy itd... 2-gi na jazdę wokół komina (i do pracy) - np HD Bobber na sztywnym tyle... ale na to trzeba by zarabiać miesięcznie 5cyfrowo... hmm... ale może kiedyś się uda niskobudżetowa wersja: http://picasaweb.google.pl/savagebobber/Ls...270198438044578 tu temat autora - http://forum.motocyklistow.pl/Suzuki-Savag...er-t123192.html Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 a ja na szybko odpowiem też... jak wiesz kupiłem Kawasaki Versys... 650ccm 2cyl. rzędówka... i jestem zachwycony.... kumpel z Shadowki przesiadł się na nowego Trampka - jest zachwycony... kumpel - RPoint - z Intruza na V-Stroma 1000 - właśnie go obniża... kumpela z Virago 535 na Bandita 600 - zadowolona... kumpel z Dragstara 650 na Varadero 1 litr - objechał nim właśnie Afrykę - zadowolony.... kumpel HD Electre (choć trudno powiedzieć czy zamienił bo ma 2 następne sprowadzone do sprzedania i czasami jeździ) - na Varadero 1 litr... - objechał Afryke :-P -------------------------------------------------- a przy okazji 3 znajomych kupiło niedawno... V-Stromy... -------------------------------------------------- morał z mojej wypowiedzi.... Soft enduro turystyczne... - na Polskie drogi OK... i tutaj się z tobą absolutnie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja się przesiadłem co prawda dopiero co ;-) I zdążyłem nakedem zrobić dopiero jakieś 1700km.... ale jak na razie stwierdzam, że to był dobry wybór :-) Co prawda crusiery nadal mi się podobają i moooże kiedyś, jako drugi sprzęt do poturlania się po okolicy.... czemu nie :-) Ale tak do codziennego użytku - naked z dużym piecem - to jest to! :-) Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kiedys wszyscy wroca do korzeni :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Soft enduro turystyczne... - na Polskie drogi OK... Ja się natomiast zastanawiam nad wymianą mojego swifta, na jakąś terenówkę :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 swifta? mowisz o aucie. Nasze dziury sa wieksze od swifta:) Kup Hammera H1:) A w temacie: Tez myslalem o lekkim enduro ale jakos jak sie przejechalem to jakis taki wysoki i miekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Zawieszenie zawsze mozna dostroic, natomiast co do wysokosci to jest wlasnie cecha charakterystyczna enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I tutaj mam właśnie problem mam 189cm i jeździłem Varadero 1000 bardzo mi pasował ale chciałbym terz M109R i cały czas myślę co mam wybrać na dwa mnie nie stać Hondą się bardzo wygodnie jeździ a Suzuki ma bardzo ładny wygląd i tą tylną oponę ale tej maszyny jeszcze nie dosiadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 No to najpierw dosiadz i przjedz sie, bo moze sie okazac ze ten typ wcale ci nie lezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A co powiesz o kawasaki ZR7 N bardzo fajny motocykl u nas niedoceniany jeśli będziesz zainteresowany to Ci dam namiar do znajomego ma takiego piękny okaz i praktycznie nim nie jeździ - brak czasu a słyszałem że może by go sprzedał więc jak coś to na priva szkoda że nie mam w komórce jego fotki bo zapewniam że maszyna robi wrażenie gdzie się pojawia i szkoda że tak rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No to najpierw dosiadz i przjedz sie, bo moze sie okazac ze ten typ wcale ci nie lezy... Święte słowa tylko musiał bym garnąć parę kilosów powiem ci że na początku vz-tem 800 nie jeździło mi się najlepiej ale się przezwyczaiłem i jest ok nawet w zakrętach mi się nie wali co każdy o tym pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 tak to już jest że chrom poprostu ładnie wygląda i dudni z kominów a wkręcające sie na piecocyfrowe pola obrotomierza nakedy i sporty zapie**alają... :biggrin: chociaż jak skończe 40 i faza na moto mi nie przejdzie (a raczej nie przejdzie) to nie wyobrażam sobie nic innego jak mieniące sie w słońcu, dudniące V2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja tez planuje przesiąść sie na cos bardziej komfortowego i wedlug mnie zlotym srodkiem jest TDM 900 co do ZR7N to latalem troszke takim i rewalacyjny ma silnik super elastycznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi