KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 sobotaPysznie, na 75% jestem :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 jak to pisal Pratchet 'wypadki z szansa prawdopodobienstwa jedna na dziewiec milionow, zdazaja sie w dziewieciu, na dziesiec przypadkow...' ciekawe co wypadnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a ja sie teraz będę do sobotniego popołudnia stresować przeogromnie.... za to jesli się okaże, że niepotrzebnie, to na ognisku nawalę się ze szczęścia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a co sie stalo?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a co sie stalo?:>a tego to nikt nie wie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Asiek, stresować czym?!?! :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Asiek, stresować czym?!?! :icon_mrgreen:o widzisz! teraz masz dodatkową motywację, żeby przyjść na ognisko. przyjdź-to się dowiesz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 eeejj.. ale mnie nie bedzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 eeejj.. ale mnie nie bedzie :bigrazz:Wyśle ci SMSa :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a ja wiem wiem :cool: :bigrazz: i nie powiem :bigrazz: bo obiecałem nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) a ja wiem wiem :D :D i nie powiem :icon_mrgreen: bo obiecałem nie mówića ja też wiem, a ja też wiem :D i juz mnie szlag traaaaafiaaaa! jak ten czas się wlecze jak się na coś czeka :/ Edytowane 4 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A ja wiem! A ja wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Oooooooooo coś chyba sie domyślam :D .........zostaniesz Mamą? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Oooooooooo coś chyba sie domyślam :D .........zostaniesz Mamą? :icon_mrgreen:no ba! a oni wiedzą o co chodzi tylko dlatego, że są potencjalnymi ojcami :D Edytowane 4 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no ba! a oni wiedzą o co chodzi tylko dlatego, że są potencjalnymi ojcami :icon_mrgreen: Hahaha nie no poleciałaś teraz :D :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi