TATAKIS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Przy ognisku, przy ognisku, wszyscy ......... Belgu chyba się boi, że oberwie.Ciekawe od kogo ? A może wystrachał się, że Mamakis przyjdzie. Hi, hi. :flesje: Belgu p e a c e ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Belgu jakiś taki przestraszony ostatnio :flesje: A gdzie to ognisko ma byćbo nie chce mi sie 5 stron spamu czytać :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ojej to jeszcze kilka lat i będę się przeziębiał na wycieczkach :biggrin: eee znamy lekarstwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Belgu jakiś taki przestraszony ostatnio :biggrin: A gdzie to ognisko ma byćbo nie chce mi sie 5 stron spamu czytać ;)masz leniu!! http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...5,0.019956&z=16 i czyżbyś znowu ZAPOWIADAŁ przybycie? może tym razem z innym skutkiem, hę?:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 taa już widzę jak go żona puści ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Belgu nie ładnie ale jestem w stanie zrozumieć. No trudno mniej osób do mojej centrali he he he luz wezmę miarkę jak zawsze zresztą.Tylko mi póżniej nie gadaj że się nieodzywam i nie pojawiam i że chyba się zaszyłem he he he. Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 taa już widzę jak go żona puści ;)Czekam na uprawnienia w tym Dziale i dostaniesz Ostrzeżenie :icon_twisted: :wink: p.s. Nie wiem jak będzie, ten weekend mam pod znakiem pilnowania dzieciaków, ale jak żona wróci wieczorkiem to może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :biggrin: :icon_twisted: :wink: ;) :biggrin: :biggrin: you made my day maaan :Daz zadzwonie z imprezy firmowej (o ile bede w stanie) i dowiem sie czy przybyles ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 :icon_twisted: :biggrin: :wink: ;) :biggrin: you made my day maaan :Daz zadzwonie z imprezy firmowej (o ile bede w stanie) i dowiem sie czy przybyles ;)Wyśle ci MMSa :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czekam na uprawnienia w tym Dziale i dostaniesz Ostrzeżenie :icon_twisted: :biggrin: p.s. Nie wiem jak będzie, ten weekend mam pod znakiem pilnowania dzieciaków, ale jak żona wróci wieczorkiem to może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :wink: no jak ty pilnujesz dzieciaków w dzień, to może małżonka zgodzi się popilnować ich wieczorem. Tylko, żeby nie wróciła za późno, bo możemy już nie nadawać na tych samych falach ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no jak ty pilnujesz dzieciaków w dzień, to może małżonka zgodzi się popilnować ich wieczorem. Tylko, żeby nie wróciła za późno, bo możemy już nie nadawać na tych samych falach :biggrin: :icon_twisted:wtedy trzeba będzie Klaudiusza szybciutko nastawić na odpowiedni odbiór ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no jak ty pilnujesz dzieciaków w dzień, to może małżonka zgodzi się popilnować ich wieczorem. Tylko, żeby nie wróciła za późno, bo możemy już nie nadawać na tych samych falach Klaudio moze juz zaczac z dziecmi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 w sumie z wilanowa to ma tylko wspiac sie po skarpie :flesje:i troche przez las :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Klaudio moze juz zaczac z dziecmi :banghead:Dokładnie, przecież na trzeźwo całego dnia z dwoma diabłami nie wytrzymam :buttrock: A to jest Piątek czy Sobota? :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi