Skocz do zawartości

przy ognisku, przy ognisku wszyscy leją się po pysku

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Belgu jakiś taki przestraszony ostatnio :biggrin:

A gdzie to ognisko ma byćbo nie chce mi sie 5 stron spamu czytać ;)

masz leniu!!

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...5,0.019956&z=16

i czyżbyś znowu ZAPOWIADAŁ przybycie? może tym razem z innym skutkiem, hę?:icon_razz:

Belgu nie ładnie ale jestem w stanie zrozumieć. No trudno mniej osób do mojej centrali he he he luz wezmę miarkę jak zawsze zresztą.

Tylko mi póżniej nie gadaj że się nieodzywam i nie pojawiam i że chyba się zaszyłem he he he. Pozdrawiam

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

taa już widzę jak go żona puści ;)

Czekam na uprawnienia w tym Dziale i dostaniesz Ostrzeżenie :icon_twisted: :wink:

p.s. Nie wiem jak będzie, ten weekend mam pod znakiem pilnowania dzieciaków, ale jak żona wróci wieczorkiem to może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :biggrin:

może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :biggrin:

:icon_twisted:

:wink: ;) :biggrin: :biggrin: you made my day maaan :D

az zadzwonie z imprezy firmowej (o ile bede w stanie) i dowiem sie czy przybyles ;)

Czekam na uprawnienia w tym Dziale i dostaniesz Ostrzeżenie :icon_twisted: :biggrin:

p.s. Nie wiem jak będzie, ten weekend mam pod znakiem pilnowania dzieciaków, ale jak żona wróci wieczorkiem to może uda sie wyskoczyć na godzinke lub dwie ale nie obiecuje :wink:

no jak ty pilnujesz dzieciaków w dzień, to może małżonka zgodzi się popilnować ich wieczorem. Tylko, żeby nie wróciła za późno, bo możemy już nie nadawać na tych samych falach ;) :biggrin:

no jak ty pilnujesz dzieciaków w dzień, to może małżonka zgodzi się popilnować ich wieczorem. Tylko, żeby nie wróciła za późno, bo możemy już nie nadawać na tych samych falach :biggrin: :icon_twisted:

wtedy trzeba będzie Klaudiusza szybciutko nastawić na odpowiedni odbiór ;) :wink: