issoria Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pozdrawiam ze Słubic :icon_razz: PS. Na subforum Amazonek żadna z okolicy się nie zameldowała, nie wierzę, że po lubuskiem kobitki nie śmigają... Może tu się jakaś ujawni? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pozdrawiam ze Słubic :wink: PS. Na subforum Amazonek żadna z okolicy się nie zameldowała, nie wierzę, że po lubuskiem kobitki nie śmigają... Może tu się jakaś ujawni? :icon_question: Zastanawiałem się ostatnio kto dosiada u nas tego suzuki a już wszystko wiadomo :rolleyes: W końcu dziewucha hehe :rolleyes: pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zastanawiałem się ostatnio kto dosiada u nas tego suzuki a już wszystko wiadomo :( W końcu dziewucha hehe :biggrin: pozdro :)Nie ma piękniejszego widoku jak kobieta na motorze :biggrin: :cool: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie ma piękniejszego widoku jak kobieta na motorze :buttrock: :buttrock: :buttrock:...na dodatek lubuszanka... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no ba .... mało tego, patrzac na avatar to w dodatku jaka piękna :wink: :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no ba .... mało tego, patrzac na avatar to w dodatku jaka piękna eek.gif clap.gif ...bo Twoja noc zostanie zagrożona bezsennością :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ktoś coś wie o zlocie w Żarach?Słyszałem, że ma byc w czerwcu /informacja nie sprawdzona/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zlot w Lubsku 16-17-18 maja leci ktoś z okolic żagania bo samemu mi sie nie chce jechać???tu link http://www.boxer-lubsko.com/home_html.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Też jestem z lubuskiego, a dokladniej z okolic Strzelec Krajeńskich. pzdr dla wszystkich z lubuskiego! [; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eulem Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Marek z okolic Gorzowa się kłania... :icon_question: Jest ktoś z Was oprócz mnie :) kto w weekendy śmiga na Enduro po MRU :icon_razz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesuah Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Marcin - Nowa Sól Na zlot w Lubsku nastawiam się już od kilku tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonia. Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam ,jako nowicjusz chętnie poznam lubuską brac motocyklowąPozdr.Monika z Gorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam ,jako nowicjusz chętnie poznam lubuską brac motocyklowąPozdr.Monika z Gorzowa Wpadaj w Czerwcu Do Żar na zlot :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Poniżej całość w temacie sulechowskiego zlotu motocyklowego http://dk-sulechow.com//index.php?option=c...&id=99&Itemid=1 W tamtym roku wjazd kosztował 50zł, teraz 85zł. Hmm No nie wiemm? Troche ciulowo jest nie zawitać na zlot w miejscu zamieszkania, ale z drugiej strony za znaczek i koszulkę dać 85zł? - dużo. Witam! Proszę doczytać dokładnie informacje odnośnie tego zlotu!!!!!!!!!!!!!!!!85zł ale z pełnym wyżywieniem (w piątek kolacja, w sobotę - śniadanie, obiad i kolacja, w niedzielę - śniadanie) + 5 piwek + koszulka + znaczek!!!!!!! W zeszłym roku nie było wyżywienia w cenie!!!!!!!!!Było napradę ekstra! A teraz zapowiada się jeszcze lepiej :banghead: Program jest naprawdę ciekawy!!!!!!!!Myślę, że was przekonałam :banghead: W dniach 06-08 czerwca 2008r. odbędzie się II Sulechowski Zlot Miłośników Motocykli. W programie zlotu przewidziano wiele koncertów (m.in. Leszcze, Amila Zazu, Party Tour oraz inne), parada motocykli, pokaz akrobatyki motocyklowej w wykonaniu Mistrza Świata, konkurencje zręcznościowe oraz inne atrakcje. Koszty udziału w zlocie: - wjazd – 85 PLN (pełne wyżywienie + talon na 5 piw) - dzieci do lat 10 – 0 PLN W cenie opłaty organizator zapewnia: - m-ce pod namiot (teren strzeżony przez służby porządkowe) - okolicznościowy znaczek zlotu - okolicznościowa koszulka zlotu - opaski identyfikacyjne - 5 piw - posiłki: 6.06. kolacja 7.06. śniadanie, obiad, kolacja 8.06. śniadanie Menu: bigos, kiełbasa z grilla, grochówka. Istnieje możliwość wykupienia posiłków i zarezerwowania noclegów w hotelu ODR w Kalsku (4 km od Sulechowa), wg. obowiązujących stawek po uprzednim zgłoszeniu do 20 maja 2008, pod nr telefonu (068) 385-20-91 do 96; e-mail: [email protected] (ilość miejsc ograniczona). Sklep Netto 50 m od zlotu. Biuro Organizacyjne: Sulechowski Dom Kultury, Al. Wielkopolska 3 tel./0-68/ 385 22 14 e-mail: [email protected] Punkt Informacji: sekretariat SDK – czynny codziennie 8.00-15.00 Bezpośredni kontakt: R. Greszczyk 601 75 24 60 Edytowane 20 Maja 2008 przez iwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ...mnie przekonałaś... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi